Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Tuijl

Op dit moment geen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Na onderhoud problemen met de ketel. Monteur controleerde niet eens of de ketel het wel deed.

Bovenstaande zegt genoeg

Niets

Omdat het meer dan 2 weken is en heb nog steeds niets gehoord(terwijl op de mail staat binnen 2 weken wordt contact opgenomen)
Elke keer zeggen ze het is druk en mijn contract moet nog in...
Elke keer zeggen ze het is druk en mijn contract moet nog in behandeling genomen worden en ik krijg steeds storing in mijn cv ketel. Vind de hele systeem heel slordig.

Afspraken nakomen

n van der windt

Snel en accuraat

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Dit weet ik even niet te benoemen

Ik vind het jammer dat ik zelf na 2 jaar contact moet opnemen om een onderhoudsafspraak te maken. Ik ben hier niet zelf over geïnformeerd. Vervolgens heb ik een afspraak zit ik te wachten thuis en... Ik vind het jammer dat ik zelf na 2 jaar contact moet opnemen om een onderhoudsafspraak te maken. Ik ben hier niet zelf over geïnformeerd. Vervolgens heb ik een afspraak zit ik te wachten thuis en wordt ik eind van de middag gebeld dat de monteur ziek is. Ik had hier wel vrij voor genomen. Vervolgens plan ik een nieuwe afspraak en wordt er aangegeven dat de monteur om 08.00 komt omdat ik in de middag moet werken en om 10.00 was er nog steeds geen monteur dus moest ik weer contact opnemen. Toen de monteur er eindelijk was, was hij binnen 4 minuten klaar waarvan ik mezelf afvraag of het onderhoud nu goed is gebeurd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorg goed voor de klanten. Benader ze op tijd wanneer er een service afspraak ingepland moet worden zodat een klant die een onderhoudscontract heeft hier niet zelf achter aan hoeft te gaan.

Tilly Gosens

Vriendelijk

Service prima, maar zeer onhandig dat bij aanmelding onderhoud niet gemeld wordt of het om ketel gaat of de warmtepomp. Maak je alles vrij om de ketel bijv. Komt de man voor de warmtepomp

Duidelijkheid bij planning onderhoud

Niks bijzonders

prima service

Bergmann

Niks

de monteur had onderhoud voor mijn ketel niet goed uit gevoerd.

beter hun werk doen.

S. Mitchell

Snel en redelijk op tijd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Sneller contact krijgen en niet meer tussen bedrijven gebruiken

Als de monteur komt dat doet in het laatste geval hij goed zijn werk

Omdat het vaak misgaat met de monteur die niet komt opdagen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Als de monteur een fout maakt door naar het verkeerde adres te gaan. Is het belachelijk dat de klant 3 maanden moet wachten op een nieuwe afspraak

Vriendelijk en maatwerk

Vriendelijke monteur (dame)