Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

A.M.Ploeg

Vriendelijke monteur

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Elke maand 12,45 euro voor onderhoud CV ketel. 1 keer per jaar onderhoud. Na heel veel moeite afspraak gemaakt.
Monteur kwam afgelopen maandag 1 uur voor de afspraak.
Niet te...
Monteur kwam afgelopen maandag 1 uur voor de afspraak.
Niet te geloven.......binnen 5 minuten was het gebeurd, we moesten even de warm waterkraan aanzetten...en ja hoor, alles was perfect, alles was in orde ! Nou ja, dat is volgens ons NIET goed nagekeken en verzoeken u om nogmaals een Monteur langs te sturen voor serieus onderhoud van de CV ketel, anders zullen wij ons onderhoudscontract opzeggen. Het moet degelijk onderhoud zijn van op zijn minst 20 minuten ! Wij voelen ongenaaid !!!!

Betere telefonische bereikbaarheid

Monteurs zijn ook bekwaam en vriendelijk maar kunnen slechts in beperkte mate over onderdelen beschikken en dit zou van bovenaf beter moeten worden geregeld door de beschikbare informatie die er zou... Monteurs zijn ook bekwaam en vriendelijk maar kunnen slechts in beperkte mate over onderdelen beschikken en dit zou van bovenaf beter moeten worden geregeld door de beschikbare informatie die er zou moeten zijn.

Van alle service beurten tot nu toe slechts 1 keer alle onderdelen bij service voorradig. Ook laatste keer ging een ring stuk maar wordt over 2 jaar hopelijk pas vervangen omdat het geen kwaad zou... Van alle service beurten tot nu toe slechts 1 keer alle onderdelen bij service voorradig. Ook laatste keer ging een ring stuk maar wordt over 2 jaar hopelijk pas vervangen omdat het geen kwaad zou kunnen. Maar onderdeel moet dan wel worden meegebracht. En daar ben ik inmiddels ook niet meer zeker van. Ik hoop dat er tussentijds geen ongelukken gebeuren met lekkages van verkeerde gassen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Beter inleven wat er bij klanten voor ketels aanwezig zijn ivm onderdelen.

Medewerker was vriendelijk

Geen ervaring met andere installateurs

Geen specifieke punten

Afspraak maken lukt niet in het systeem

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Klanten ontact beter inrichten. Afspraak bevestiging mailen e.d.

Gedegen onderhoud

De afkraken werden niet nagekomen door Gideon zij kwamen voor de verkeerde afspraak ventilatie ipv onderhoud verwarming daarna was het heel moeilijk om een nieuwe afspraak temaken. Heel lang... De afkraken werden niet nagekomen door Gideon zij kwamen voor de verkeerde afspraak ventilatie ipv onderhoud verwarming daarna was het heel moeilijk om een nieuwe afspraak temaken. Heel lang bellen en verkeerd door verbinden en als nig niet ingepland. Weer terugbellen

De service en onderhoud zelf op de dag dat ze eindelijk kwamen was goed maar om iets ingepland te krijgen is heel moeilijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorgen voor een betere bereikbaar heid
En planning
Het gaat dus vaker mis.
Waarom uitbesteden aan een onderaannemer
We hebben een contact met engeriewacht?

Afgelopen jaar was ik niet positief

Niet aanbevelen, mijn jaarlijkse controle is door jullie 4 maanden uitgesteld, na enkele telefoontjes eindelijk een afspraak die dan weer werd geannuleerd, je heb te maken met een brandverzekering... Niet aanbevelen, mijn jaarlijkse controle is door jullie 4 maanden uitgesteld, na enkele telefoontjes eindelijk een afspraak die dan weer werd geannuleerd, je heb te maken met een brandverzekering die in mijn polis aangeeft dat ik verplicht ben iedere jaar de controle te laten uitvoeren, wat als er iets gebeurd?

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zoals vroeger de jaarlijkse afspraken weer inplannen niet dat de consument zelf moet gaan bellen en te horen krijgt 4mnd te wachten ivm onderbezetting.

Margarita P.

Vriendelijkheid, advies en kennis onderhoudsmedewerker

Algemene tevredenheid

Heel informatief.

Klantvriendelijk, informatief m.b.t. onderhoud en gebruik van de ketel. Verrichten goed en zorgvuldig onderhoud.

n.v.t

Alles prima geregeld

Ik heb tot nu toe prima ervaringen met Energiewacht West Nederland.

Geen.

Vriendelijk en kennis