Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Abdoella

Monteur wist wat hij deed

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

De maandelijkse prijs is best wel duur voor 1 keer in 2 jaar

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

In deze tijd is het belangrijk om te bellen en te melden dat je over 15 minuten er bent. Veiligheid van de medemens

Niets,

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

uitleg over wat ik kan verwachten, ik betaal nu voor jaarlijks onderhoud, afspraak 3x uitgesteld, dus 4 maanden later, monteur was in 12 minuten klaar, geen idee wat hij heeft gedaan. niet... uitleg over wat ik kan verwachten, ik betaal nu voor jaarlijks onderhoud, afspraak 3x uitgesteld, dus 4 maanden later, monteur was in 12 minuten klaar, geen idee wat hij heeft gedaan. niet schoongemaakt .kortom is ben zeer ontevreden.

Vriendelijk, conform afspraak.

Met het abonnement prima service.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Het aanpassen van een geplande afspraak kan niet digitaal, gemiste kans. Nu moet je weer belln en heb je het minder zelf in de hand.

Asselman

Vriendelijke monteur

Bij mij kwam na een gemaakte afspraak in een blok van 8:00 tot 13:00 niemand opdagen. Het is uiteindelijk nog wel dezelfde dag geregeld maar pas bij flink boos worden. Niet de klantenservice maar de... Bij mij kwam na een gemaakte afspraak in een blok van 8:00 tot 13:00 niemand opdagen. Het is uiteindelijk nog wel dezelfde dag geregeld maar pas bij flink boos worden. Niet de klantenservice maar de planning reageerde onwenselijk. Er kan altijd iets mis gaan. Het ging mij om de communicatie.

Communicatie bij problemen

De monteur en zijn vakmanschap

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

betere communicatie met cliënten.

Vriendelijke monteur die ervaring uitstraalde

Cfm verwachting

Pieternella

Goede monteur en deze persoon van vorige keer was bied betrouwheid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorg goed voor je medewerkers

Issam athmane

Niks

Ze zijn niet langsgekomen voor onderhoud volgens afspraak

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Bellen mochten jullie niet kunnen

Danielle Akkerman

Hij was op tijd

Kunnen mijn probleem niet oplossen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Logboeken bij laten houden zodat iedereen weet wat de vorige monteur heeft gedaan en/of geprobeert

K. el Jerari

Niets

Heb 2,5 jaar contributie betaald. Geen onderhoud, service of wat dan ook gehad

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

vanaf het begin duidelijkheid verschaffen.