Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Niets positiefs

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Monteur kon de kap niet terugplaatsen en ik zou gebeld worden. Nog steeds niet gebeurd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Service en afspraken zeer matig op dit moment. Vee werk aan de winkel dus!

Niets

Ik ben per telefoon van het kastje naar de muur gestuurd . Mevrouw aan de telefoon was niet echt vriendelijk.
Guidion geweest .Die is zonder iets te doen weer weggegaan omdat ik geen
Co...
Guidion geweest .Die is zonder iets te doen weer weggegaan omdat ik geen
Co apparaat had hangen.Dat begrijp ik maar om een andere afspraak te maken was erg moeilijk. Ik heb om een bevestiging gevraagd op mijn email vir10 januari .Die is nooit gekomen. Ik heb 2 x gebeld en 3x geemailed maar eneriewacht vertelde dat ik bij guidion moest zijn en guidion zei dat ik bij energiewacht moest zjn. Er was geen afspraak in jullie systeem te zien op 10 januari. Ik ging er maar vanuit dat niemand meer zou komen dit jaar.
Ik had het opgegeven. Tot mijn verbazing kwam er iemand op10 januari toch aan mijn deur voor onderhoud . Gelukkig kwam ik net thuis.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Iemand aan de telefoon die gewoon wilt helpen zou fijn zijn

J Kleibergen

Vriendelijke monteur

Na 1 jaar en 7 maanden eindelijk weer eens onderhoud aan mijn ketel gehad en dit is niet de eerste keer terwijl ik betaal voor ieder jaar onderhoud april loopt mijn leasecontract af krijg hopelijk... Na 1 jaar en 7 maanden eindelijk weer eens onderhoud aan mijn ketel gehad en dit is niet de eerste keer terwijl ik betaal voor ieder jaar onderhoud april loopt mijn leasecontract af krijg hopelijk nog wel een eind controle voor de afronding waar bij slijtage gevoelige onderdelen nog vernieuwd worden

Contract nakomen

Snelheid

Accuraat flexibel in afspraken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorg dat de werkplek schoon achterblijft.

S. Janssen

Niets

na serviceonderhoud ketel kapot. Vervolgens klantenservice nauwelijks bereikbaar. Gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Dagen zonder CV gezeten. Vervolgens aanbod nieuwe CV ketel met prijs... na serviceonderhoud ketel kapot. Vervolgens klantenservice nauwelijks bereikbaar. Gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Dagen zonder CV gezeten. Vervolgens aanbod nieuwe CV ketel met prijs zonder noemenswaardige korting.

breng de basis op orde.

Hogendoorn

Nette mensen

Niets

Niet bereikbaar. Heeft ons 6 dagen in de kou laten zitten. Serviceafspraken woeden vaak laat afgezegd.

Stoppen

Eigenlijk veel deze keer niets positiefs op.

De uitgevoerde onderhouds werkzaamheden zijn vanuit Energiewacht 2x uitgesteld, dit heeft mij dus 2 vrije dagen gekost.
Met name de communicatie over het uitstel is matig te noemen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Communicatie zowel aan de afspraken kant als ook de uitvoering moet beter.

Aardige correcte jonge man
Hoefde niet gevuld te worden maar maakt wel geluid dat het water in beweging is

Heeft lang geduurd voor de “echte” afspraak

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Verwarming maakt nog lawaai na de beurt