Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Walter van Look

Aardige en kundige meneer.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Nette onderhoudsbeurt gehad

J.H. van den Berk

Monteur op tijd

goede monteur

Boham

Zoals ik al eerder vermeldde, de confortmode is uitgezet zodat wij niet onnodig gas verbruiken.

Wij hebben tot nu toe geen nare ervaringen met Energiewacht. Bij de laatste service op 2 Jan 2024 heeft uw collega ons verteld dat de comfortmode al die tijd aan was en dat we daardoor veel meer... Wij hebben tot nu toe geen nare ervaringen met Energiewacht. Bij de laatste service op 2 Jan 2024 heeft uw collega ons verteld dat de comfortmode al die tijd aan was en dat we daardoor veel meer verbruiken. Hij heeft het uit gezet. Dat vind ik nou service. Wie heeft de comfortmode toen aangezet? Wij niet.

Xxx

Xxx

Cees Kleinhout

De vriendelijkheid en de uitleg

Ik zou het wel aanbevelen. Zeer vriendelijke ondehoudmonteurs die overkomen dat ze kennis van zaken hebben.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Doorgaan met hoe jullie nu werken

De snelheid en vriendelijkheid

Zeer goede en snelle service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Als het mogelijk zou zijn. Automatische incasso.. ik kon dit niet terug vinden..

anonymus

Niets

te duur abonnement per maand betaald en onderhoud gebeurt 1 keer voor twee jaar abonnement

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

meer aandacht met hun service
ze zijn te commercieel.

Appie

Bekwaamheid van Monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

De monteur Ajay legt helder uit wat de service inhoud en welke keuzes ik heb.

De monteur Ajay legt helder uit wat de service inhoud en welke keuzes ik.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

maak het makkelijker om je contract in te zien en een afspraak te maken

Alles

goeie service