Goede communicatie met de monteur
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Kortere wachttijd
Kortere wachttijd
Duur en niet effectief
Klantgerichtheid verbeteren van de monteurs. Werken op basis van een checklist. Eindcontrole na een onderhoudsbeurt.
Service is goed en voor een redelijke prijs.
Er is niet gevraagd om het aftekenen van de onderhoudsbeurt. Ik verwacht dan dus ook geen extra kosten.
Na het maandelijks betalen en goed onderhoud, levert Energiewacht pas na 3 dagen na een storing een afspraak aan. En dat in de winter.
Zorg dat er genoeg monteurs beschikbaar zijn en zorg dat de kwaliteit van de cv ketels goed is.
Deze keer een gedreven vrouwelijke monteur , Angela volgens mij , die serieus te werk ging en ook aangaf dat de controle de vorige keer minder goed was uitgevoerd
Vervult net aan de behoefte. Geen extra service , bijv : zelf vragen om water bij te vullen, of ventilatie schoon te maken. Enkel mail voor jaarlijkse afspraak.
Meer aandacht voor kant met abonnement.
Gruis in de auto wastafel en waardoor die verstopt raakte
Niet roken en geen prut in de wastafel gooien
Niet aanbevelen! Monteurs zijn zeer behulpzaam (ben zeer tevreden over hen, ben zeer ontevreden over jullie organisatie) maar kantoor is dwars, luistert niet naar mij of naar de monteurs naar wat er...
Luister naar de klant en naar je monteurs, doe geen aannames aan de telefoon en zeg niet 'maar in het systeem staat het zus en zo' terwijl ik je uitleg dat het probleem een andere is. Je frustreert...
Nooit service. Altijd onmogelijkheden of fouten.
Doen wat je beloofd.
Is handig, niet te hoeven zoeken naar apart bedrijf
Maar direct via de energieleverancier
Tijdsblokken zijn paar uur, avond van te voren wellicht een indicatie geven?