Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Correcte monteur die nog net binnen de aangegeven tijd kwam.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Je moet er zelf achteraan gaan om een afspraak in te plannen. Energiewacht is slecht bereikbaar en wachttijd is lang. Ook nooit een brief ontvangen voor mijn onderhoudsafspraak. Na zelf bellen, werd... Je moet er zelf achteraan gaan om een afspraak in te plannen. Energiewacht is slecht bereikbaar en wachttijd is lang. Ook nooit een brief ontvangen voor mijn onderhoudsafspraak. Na zelf bellen, werd ik ook niet teruggebeld. Kon pas over 3 maanden terecht bij het online inplannen! Toen ik eindelijk een afspraak had, werd hij per mail geannuleerd. Omdat hij in de spam was beland heb ik deze niet gezien en zaten we voor niets 3 uur te wachten!!!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorg dat die ene onderhoudsafspraak in de 2 jaar soepel verloopt en ingepland wordt. Begin al in september, dan heb je niet alle drukte in oktober! Je betaalt niet voor niets € 13 premie elke maand!

Only the mechanic was the positive experience.

The mechanic did a good job, but I had 2 years of bad experiences with the company itself and the customer care.

Op tijd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorgen dat geplande afspraken niet verschoven worden

De deugd

Stonden netjes te woord.

Geen terugkoppeling op een niet volledig uitgevoerde service beurt.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Kom terugbel afspraken na!! Nog steeds geen antwoord gehad.

Het onderhoud zelf ging wel vlotjes

pas na de 3e afspraak kwam eindelijk en medewerker

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

zorg dat klanten niet voor niets zitten te wachten.

Nette werker!

Benjaminsen

Nogmaals de monteur!

De monteur was top, maar ik had al eerder een afspraak die niet door kon gaan van wegen een noodsituatie elders, kan ik alle begrip voor hebben. Mijn afspraak was gepland tussen twaalf en vijf, dus... De monteur was top, maar ik had al eerder een afspraak die niet door kon gaan van wegen een noodsituatie elders, kan ik alle begrip voor hebben. Mijn afspraak was gepland tussen twaalf en vijf, dus een heel lang tijdsvenster, wordt ik na vieren gebeld dat de monteur niet kon komen, dus ik heb meer dan vier uur voorniks zitten wachten, maar ik werd afgewimpeld door een ijskoude dame, zo onvriendelijk, dat me dat volledig in het verkeerde keelgat is geschoten. Gelukkig de laatste keer kwam de monteur zelfs vroeger , super aardig en met alle zorg mijn ketel schoon gemaakt, dank je wel!!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

ik vind dat ze ieder jaar voorbij moeten komen aangezien de ketel ontzettend vervuild was, wat mijns inziens niet goed kan zijn voor het rendement.

Vriendelijke monteur, deed zijn werk. Maar ik kan zijn bekwaamheid niet vergelijken met die van anderen: ik heb geen verstand van combiketels en evenmin ervaring met andere aanbieders.

ik vind het relatief duur (kosten/baten)

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Bij het plannen van een afspraak liep het systeem aanvankelijk vast. Volgende dag ging het beter.

De klerk

Nette monteurs

Prima kontakt en netjes uitgevoerd onderhoud