Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Snelle reactie na telefonisch contact

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Snelle service na telefonisch contact

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

De monteur zou wel iets meer info kunnen geven over zijn werkzaamheden aan een leek.

Vriendelijk

Aanbevelen

Ik heb geen suggesties

Monteur was bekwaam en gaf nog tips

aangegeven dat ik in het najaar het onderhoud wil(Sept-november)maar dat schijnt op een of andere manier niet vastgelegd te worden Elk jaar in maart-mei willen ze onderhoud plegen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

vastleggen wanner de klant onderhoud wil. (moet wel redelijk zijn)

Vriendelijk, focus op het werk dat gedaan moest worden

Geen tips

J speelmsan

Goede dienst verlening.werkt netjes.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Afspraak maken voor de jaarlijkse onderhoud verbeteren

van Dijk

...

...

x

gewoon goed

x

Zie boven

vriendelijke medewerker en op tijd

Snel geholpen

Omdat de service goed is en snel klaar zijn

Zo door blijven gaan

Jolanda de Vos

Vriendelijke medewerkers aan de telefoon!

In eerste instantie heb ik een hele ochtend thuis zitten wachten op onderhouds monteur, die niet is op komen dagen. Uiteraard heb ik hier tel contact over opgenomen waarbij mij werd verteld dat... In eerste instantie heb ik een hele ochtend thuis zitten wachten op onderhouds monteur, die niet is op komen dagen. Uiteraard heb ik hier tel contact over opgenomen waarbij mij werd verteld dat vanuit jullie een mail was gestuurd met annulering vd afspraak. Echter ik heb nooit een mail ontvangen, ook niet in SPAM en het door mij opgegeven mailadres was correct, dit is gecheckt! Ten 2e nadat de onderhouds monteur op een nieuwe datum is geweest en ik na afloop vroeg of er nog bijzonderheden waren zij hij, “nee hoor mevrouw, alles is prima”, nou als prima wil zeggen dat je binnen een week een factuur krijgt van 177€ denk ik toch dat je het niet helemaal snapt! Dus heb ik positieve ervaringen met jullie bedrijf, nee sorry tot nu toe niet echt!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Betere en duidelijkere communicatie!