Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Kovacs

Alleen email kort

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Goed onderhoud, vriendelijke monteurs

Meer uitleg over onderhoudswerkzaamheden

Automotive Partners

Weinig

Rommelige backoffive, lange wachttijden en het onderhoud is slordig uitgevoerd( vuil, nat en een lompe demontage van de kap waardoor de electronica behuizing afbrak). Vloer vuil achtergelaten

Geen, opgezegd

Onderhoudsmonteur kwam, ging aan de gang, was klaar en verdween. Weinig persoonlijk contact.

In ieder geval dat de het onderhoud werd uitgevoerd conform contract.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Geen t.a.v. onderhoud CV conform contract.

C.A.A. Hester

De monteur was een serieuze werknemer en zeer bekwaam aardig en ruimde alles op. Een jaar daarvoor, was ik niet zo tevreden, die monteur, liet de troep na, en zou nieuwe filters brengen. Nooit... De monteur was een serieuze werknemer en zeer bekwaam aardig en ruimde alles op. Een jaar daarvoor, was ik niet zo tevreden, die monteur, liet de troep na, en zou nieuwe filters brengen. Nooit gebeurd.
Deze monteur deed dit wel en ben zeer tevreden over deze meneer.

Deze monteur heeft , zo ik merkte veel verstand van wat er moet gebeuren voor onderhoud ketels.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Dat ik nog voor de volgende keren weer een zo een bekwaam
monteur kan verwachten.

hijnen

Op dit moment niets

slechte balie medewerker als je nummer 9 indruk ,hang gewoon op ,terwijl ik drie keer dit jaar wacht met afspraak en ze komen niet opdagen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

vriendelijke mensen neerzetten ,die niet hun klanten laten wachten en ophangen

Nvt

Heel moeilijk om een afspraak te plannen met een website die niet goed werkt.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Website moet beter functioneren zodat makkelijk de afspraken gepland kunnen worden.

Matthijs

Sommige monteurs hebben verstand van zaken

Erg lastig een afspraak in te plannen. Er wordt steeds aangegeven dat ik teruggebeld zal worden, maar ze doen dit vervolgens niet. Moet er dus steeds achteraan bellen, tot nu toe nog niet gelukt een... Erg lastig een afspraak in te plannen. Er wordt steeds aangegeven dat ik teruggebeld zal worden, maar ze doen dit vervolgens niet. Moet er dus steeds achteraan bellen, tot nu toe nog niet gelukt een monteur langs te laten komen om het probleem op te lossen. Terwijl ik wel gewoon abonnee ben.

Telefonische afspraken nakomen

Veel uitleg op door mij gestelde vragen

Energiewacht belooft goed onderhoud en men komt dat na

weet niet

Kundige monteur