Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Vriendelijke monteur

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Ik heb een defect gemeld aan de monteur maar dit defect is niet verholpen. Daarna heb ik hierover een contact formulier ingevuld op uw website. Naar aanleiding hiervan zou contact met mij worden... Ik heb een defect gemeld aan de monteur maar dit defect is niet verholpen. Daarna heb ik hierover een contact formulier ingevuld op uw website. Naar aanleiding hiervan zou contact met mij worden opgenomen. Dit is ook niet gebeurd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Als jullie een afspraak afzeggen, graag niet op het laatste moment. Plus: geef dan een code erbij zodat je een nieuwe afspraak kunt inplannen op de website.

Monteur die kwam was zeer vriendelijk.

Vind de service beneden peil. Moet zelf achter de onderhoudsbeurt aan en als je dan belt kunnen ze opeens je gegevens niet vinden terwijl je elke maand betaald.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Wees zuinig op je klanten en zorg dat de administratie op orde is, daar schort het nu wel aan.

Dat ik gerustgesteld ben over de geinstalleerde apparatuur

Heb nog niet de indruk dat Energiewacht onderscheidend te werk gaat

Doorgaan met verbeteringen

Martin A. Neele Beheer B.V.

Is een professionele organisatie

De monteur had een afspraak bij mijn huurder op de Julianaparklaan 1 C te Utrecht op 8 oktober, hij weigerde aan haar de droger te verschuiven, de droger is echter absoluut niet zwaar te noemen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Monteurs moeten niet zeuren over het helpen en droger te verschuiven

Henk

?

Was in het verleden zeer tevreden, echter laatste afspraak ging geheel fout. Op de dag zelf 17 sept werd afspraak door energiewacht afgezegd met de mededeling dat de monteur geen onderdelen bij zich... Was in het verleden zeer tevreden, echter laatste afspraak ging geheel fout. Op de dag zelf 17 sept werd afspraak door energiewacht afgezegd met de mededeling dat de monteur geen onderdelen bij zich had voor mijn cv. De afspraak stond al 4 maanden ingepland. 2 weken meerdere malen langdurig aan de telefoon gehangen maar er werd niet opgenomen ook de 24 uur storingsmelding niet. Dit is voor mij de rede om geen hoog cijfer te geven en hou vanaf nu alles goed in de gaten om eventueel over te stappen naar een ander bedrijf

Neem de telefoon op

Deugd de

Gewerkt zoals het behoort

Niets

Slechte ervaring de laatste keer. Op afgesproken dag geen monteur. Uit foto is gebleken dat hij bij een totaal ander adres was. Als ik niet om de foto had gevraagd, waren wij de klant die niet goed... Slechte ervaring de laatste keer. Op afgesproken dag geen monteur. Uit foto is gebleken dat hij bij een totaal ander adres was. Als ik niet om de foto had gevraagd, waren wij de klant die niet goed handelde. Wel excuses gehad. Bij nieuwe afspraak kwam andere medewerker, die te horen had gekregen dat de klant kritisch was en geen vertrouwen had. Deze monteur wist niets van verkeerde adres. Dus wij waren de "verkeerden". Ook bleek dat onze wijziging van nieuwe CV ketel niet verwerkt was. Dus wij kregen weer te horen niet goed gehandeld te hebben. Wij wel, maar uw bedrijf niet! Helaas zeer onprettige ervaring.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Kosten van contract vinden wij onevenredig hoog bij service van 1x per 24 maanden. Zeker voor nieuwe ketels zou een aangepast tarief moeten komen.

Energiewacht

Dat mijn warmtepomp weinig onderhoud heeft gekregen

Controle matig ,rekening na sturen terwijl ze contract niet weten wat erbij de warmtepomp hoort

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Dat de monteur goed weet welk onderhouds contract ik heb

Margot Devilee

Een professionele monteur

Met de professionaliteit van de monteur is niks mis, maar ik ben uitermate teleurgesteld met de klantenservice. Om een afspraak te maken voor een onderhoud is de Energiewacht nauwelijks bereikbaar.... Met de professionaliteit van de monteur is niks mis, maar ik ben uitermate teleurgesteld met de klantenservice. Om een afspraak te maken voor een onderhoud is de Energiewacht nauwelijks bereikbaar. De website loopt vast, dus online een afspraak maken lukt niet. Telefonische bereikbaarheid is ook een drama. Ik heb 2 x drie kwartier in de wacht gestaan. Zeer klantonvriendelijk. En dit is niet de eerste keer. De monteur heeft nog e.e.a. Goed kunnen maken, maar wij overwegen om over te stappen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Doe iets aan bereikbaarheid en klanttevredenheid

Nvt

Onverwachte kosten ondanks service contract