Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Niet veel

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Geen goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

zorg voor betere communicatie tussen Energiewacht en het ingehuurde bedrijf voor de monteurs

Monteur was op tijd en snel klaar

Gewoon in orde geen fratsen

ideal betaling,

H Smits

Kennis van zaken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Als een afspraak niet door kan gaan door, graag klant bellen of appe. Heb nu een dag deel zitten wachten voor niets, en weer nieuwe afspraak moeten maken

Angéla

Helemaal niets. M’n verwarmingen doen het niet eens in dit huis.

In het begin dat ik de ketel overnam alleen maar slechte ervaringen.Slechte bereikbaarheid, 1,5 jaar geen onderhoud gehad. Dat was vergeten weer aan te zetten. Daarna zelf meerdere keren moeten... In het begin dat ik de ketel overnam alleen maar slechte ervaringen.Slechte bereikbaarheid, 1,5 jaar geen onderhoud gehad. Dat was vergeten weer aan te zetten. Daarna zelf meerdere keren moeten bellen voor een afspraak van de monteur. Na bijna 4 jaar hier wonen pas het tweede bezoek. De monteur gooide allemaal stof en zandachtige spul door m’n wasbak in de badkamer en in de wc. Zonder het schoon te maken. Alles zat onder. Ook rondom de ketel was niet gestofzuigd en lag en een spoor van zand en stof over de trap naar beneden. Vervolgens zei hij dat hij 2 scheuren dicht heeft geplakt. Wat is dat nou weer? Is de ketel gescheurd? Hoe veilig is dat in hemelsnaam?

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Een pro actieve service team

Bert Osborne

Niets

Ik ben de laatste keer slecht en onhandig behandeld en dat loopt nog.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ga ervoor zorgen dat de monteur deskundig is en dat hij doet wat hij zegt.

Monteur gaf goed advies over instelling CV water temperatuur.

Vakmensen, op tijd en vriendelijke service.

Dank! Alles uitstekend.

Was volgens boekje 3 jaar gelden en de ingehuurde monteur was niet als jullie eigen monteur

Eigen personeel is goudwaard nu was het ingehuurd.
Was wel vriendelijk maar jullie eigen monteur maakte de hele ketel schoon en deze heeft niet eens gestofzuigd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Hou het bij eigen monteurs

De monteur was erg goed en legde alles goed uit.

Afgelopen tijd veel problemen gehad met Afdeling Planning: onduidelijke communicatie, niet-nagekomen afspraken. De monteur was top! Maar als het proces van afspraken maken niet verbetert, overweeg... Afgelopen tijd veel problemen gehad met Afdeling Planning: onduidelijke communicatie, niet-nagekomen afspraken. De monteur was top! Maar als het proces van afspraken maken niet verbetert, overweeg ik over te stappen naar een andere aanbieder.

Jullie planningsproces verbeteren!!

M. van Ewijk-Zwitser

Het maken van een afspraak wass gemakkelijk

Wij hebben een onderhoudsabbonnement voor het onderhoud van 3 kachels. Op 28 oktober meldde monteur Frans Hendriks dat hij slechts 1 kachel wilde onderhouden. reden: de leeftijd van de andere 2... Wij hebben een onderhoudsabbonnement voor het onderhoud van 3 kachels. Op 28 oktober meldde monteur Frans Hendriks dat hij slechts 1 kachel wilde onderhouden. reden: de leeftijd van de andere 2 kachels. Toch vreemd dat Energiewacht zelf geen contact met ons opneemt. Bijvoorbeeld over wijziging van beleid, of over restitutie van het bedrag voor onderhoud van 2 kachels. U zult begrijpen dat het onaangenaam is als een monteur zegt een afspraak die wij met Energiewacht hebben niet na te gaan komen.
Moeten wij nu een klacht6 indienen?
De monteur had geen kennis van de kachel ( 2 jaar oud ) die hij wel ging onderhouden: wist niet hoe de deurtjes te openen en wist niet waar de ingang zat om CO te meten.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ik hoop dat Energiewacht contact opneemt per telefoon