Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Peet van der Vis

Monteur was vriendelijk

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

service aanbieden en na het zien van het probleem weer in trekken.
Want men sluit geen dingen aan van anderen en repareert ze ook niet

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Duidelijkheid aan de telefoon over te leveren service is zeer wenselijk

Aardige mensen

Om de 3 jaar krijg ik niewe huurders. Dat is iedere keer weer een heel groot probleem.
Dan wordt er gezegd: ja maar die mensen hebben geen contract. Nee dat klopt!!dat heb ik voor alle panden!

duidelijkheid bij de adressen

Rene

Ik was zelf niet aanwezig bij het onderhoud.

Waarschijnlijk komt dat onderwerp niet snel in een gesprek voor.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Nu lees ik op de factuur dat er een pakking is vervangen maar ik heb geen idee waarom. Ik zou het waarderen als ik een reparatieverslag zou krijgen waarop duidelijk staat wat er is gedaan.
Met vriendelijke groet, René.

schouten

Beleefdheid

degelijk en netjes afgehandeld

Vriendelijk en geduldig

Ik ben tot nog toe te tevreden

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

De website duidelijker maken voor het maken van een afspraak

B.Maksimovic

Alles

Alles is perfect geregeld en op tijd

Kennis en service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Medewerkers prima, organisatie moet beter.

Service prima, prijs te hoog

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Geen aparte afspraken voor WTW en CV installatie, maar in 1 afspraak combineren.

Leonardo Cornacchia

Quick service

price could be lower

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

1. I spent hours to search for my customer number to access the webpage and I still could not find it. Please make that easy.
2. It would be good that EW calls to schedule appointment for the...
2. It would be good that EW calls to schedule appointment for the yearly maintenance and sends a reminder before teh appointment (e.g. via sms)
3. technician should work in a clean way and clean what they make dirty during maintenance

Duidelijkheid info niet van toepassing
Bekwaamheid kan ik niet beoordelen, uitleg niet aan de orde

Niet van toepassing