Er waren in korte tijd 3 monteurs langs geweest, die weigerde onderhoud te plegen aan de cv ketel. Eerste twee waren onbeschoft, laatste was vriendelijk en nam de tijd om het uit te leggen.
Ik...
Ik kreeg van de laatste monteur te horen dat, sinds de nieuwe regels van april 2023, er geen onderhoud uitgevoerd mag worden op mijn cv. Deze schijnt niet veilig te zijn.
Er zou een offerte worden gemaakt, maar tot heden niks gehoord.
Ik wacht nog steeds op een offerte, aangezien mijn cv ketel sinds de regels van april 2023 niet veilig zou zijn. Het zou fijn zijn om op de hoogte te worden gehouden hiervan.
Lange tijd...
Lange tijd heb ik last van lekkage van de cv ketel, hiervan zijn jullie op de hoogte. Ik betaal maandelijks voor onderhoud, maar er mag van jullie geen onderhoud worden gedaan.