Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

van horssen

Komen afspraken na

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Goede service.
beleefd

h geesink

Afspraak was duidelijk en werd nagekomen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Vriendelijke monteur, nam de tijd, ookal kwam hij er niet uit met het instellen van het programma voor warm water.

Ik heb nog weinig ervaring met jullie. Vi d het afsprakensysteem echt heel erg slecht.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Monteur wist eigenlijk niets van warmtepompen, was cv ketel monteur. Ik verwacht en heb nodig dat mijn monteur echt warmtepompen ervaring heeft

De onderhouds monteur heeft het probleem meteen door gegeven

Volgens de onderhoudsmonteur moet er iets vervangen worden bij de cv ketel. Maar we hebben nog steeds niets gehoord over wanneer dat gaat gebeuren . Is al een aantal weken geleden

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Sneller reageren naar de klant

Als er iets betaald moet worden zijn jullie er als de kippen bij.

Als eerst moet ik bijna aan de telefoon vechten met een Medewerker of ik recht heb op onderhoud of niet.

Vervolgens op dag van afspraak, ik en mijn vriendin zijn gewoon thuis aan het verbouwen en we hebben m horen aankomen maar hij heeft NIET aangebeld en is direct weer weggegaan.

Vervolgens pogingen gedaan het opnieuw in te plannen via de link. Loopt die site vast. Toen was ik er wel klaar mee.

Vind het geen service. Zou het zeker niet aanbevelen. Ga het contract ook zeker niet verlengen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Misschien gewoon onderhoud inplannen voor je klanten? Waarom moet ik dat zelf doen? "Flexibel" zeker ..

Koos Woltjes

Vakmanschap

Bij mij komen ervaren professionals die écht weten waar zij het over hebben en hun werk grondig doen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Een scherper planningssysteem: het is niet meer van deze tijd om een halve dag thuis te moeten wachten.

Timofei

Vriendelijke mensen

Duur om te leasen

Niets

De monteur heeft foto's gemaakt van een losse pijp die hij onveilig vond. Daarna niets meer gehoord van ENW

juist opvolgen van meldingen

Energiewacht is slechts bereikbaar. Je ontvangt geen antwoord op emails via het contactformulier op de website. Jaarlijkse onderhoudsbeurten worden niet ingepland. Ik moet hier elk jaar zelf... Energiewacht is slechts bereikbaar. Je ontvangt geen antwoord op emails via het contactformulier op de website. Jaarlijkse onderhoudsbeurten worden niet ingepland. Ik moet hier elk jaar zelf achteraan gaan.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Proactief en tijdig de onderhoudsbeurten inplannen rond hetzelfde tijdstip als de onderhoudsbeurt het jaar ervoor.

Lind is jer

Afspraken gieg nagekomen.

Monteur was niet op de hoogte van alles. Hij kon bijvoorbeeld geen uitleg geven over tekentjes op de thermostaat (sic!).

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Een medewerker die toegeeft dat hij van bepaalde zaken echt geen verstand heeft, werkt weinig vertrouwen.