Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Uitleg wat monteur gedaan heeft en stavazs cv ketel

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Het tijdstip wat je thuis moet zijn is erg lang 12.00-16.30. Het zou fijn zijn om op de dag zelf te kunnen bellen hoe laat monteur ongeveer komt

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Monteur wist waar hij het over had goede kennis van de apparatuur

goed onderhoud

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

geen ga door op deze lijn

B Achterkamp

Bekwaam

Prima medewerker. Verstand van werkzaamheden. Helaas niet verteld dat hij wen nieuw onderdeel ging plaatsen wat voor eigen rekening was… kwam ik achteraf achter

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Graag mededelen dat er iets vervangen gaat worden

Zeer ontevreden

Wel vriendelijke mont

Ik heb de indruk dat de laatse keer monteur bij mij is niet bevoegd genoegd, hij heeft alleen maar nakijken, weet niet hoe moet de geiser demonteren, niet eens schoon gemaakt of CO2... Ik heb de indruk dat de laatse keer monteur bij mij is niet bevoegd genoegd, hij heeft alleen maar nakijken, weet niet hoe moet de geiser demonteren, niet eens schoon gemaakt of CO2 gemeten/controleert.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Wat vroeger monteur onderhoud gedaan, schoon maken dat de vuur niet regelmatig uit, CO2 controleren!!!

Niets

Servicemonteur was met 15 minuten weg, heb nog gevraagd of hij goed schoongemaakt is.

Andere servicemoteurs

Hazenboom

Topmonteur

Meerdere keren geprobeerd om de afspraak in de middag te plannen maar elke keer bleef het aangeven in de ochtend tussen 8 en 12

C. Janse

Weinig

slechte service. Ik had geen keus in deze.

Nakomen afspraken

kok

Professionaliteit

Energiewacht is betrouwbaar en de medewerkers zijn aardig en behulpzaam.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

blijf svp op dit kwaliteitsniveau