Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Paul Lips

De monteur komt goed voorbereid langs, en heeft alles wat hij nodig heeft bij.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

We hebben goede ervaring met energiewacht, natuurlijk kunnen andere cv onderhoud bedrijven hierin ook goed zijn, maar hebben nog niet hier in de regio ervaring met andere bedrijven.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Betreft mijn woning zou ik graag wat meer advies willen mijn verwarming boven wordt snel warm, maar in de woonkamer valt dit tegen.

C van der Meer

Stemming monteur vakbekwaamheid en schone werkplek na het inspecteren

Moet ieder voor zich weten maak ik ben er zeer positief over

Ga zo door

K.Manniesing

Alles is stap voor stap afgewerkt, en achteraf gecontroleerd .

Het is prima verlopen. Een afspraak gemaakt . Monteur langsgeweest .Ketel schoongemaakt . Nieuwe afdichting rubbers geplaatst . Ketel gecontroleerd .Alles liep goed .

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Helaas , geen . Het is allemaal naar mijn volle tevredenheid gedaan .

Vriendelijke monteurs en waardering voor hun service.

De monteurs hebben hun werkzaamheden naar behoren gedaan.

Voorlopig geen!

De kennis,netheid ,uitleg en vriendelijkheid

Een 8-9 is een compliment naar jullie toe! Aangezien wij geen weet hebben van onze cv-ketel,geven wij het graag aan experts over om voor ons het onderhoud te doen.
Zal het een ieder aanbevelen...
Zal het een ieder aanbevelen om een contract te nemen die geen verstand van zake heeft qua onderhoud en storingen aan de cv-ketel,zeker van jullie bereikbaarheid 24/7.
Vriendelijke groet

Ga zo door

Snel en vakkundig onderhoudsbeurt!!

Wel aanbevelen!!

Vakkundig onderhoudsbeurt

Paul Visser

De monteur was heel vriendelijk, duidelijk en behulpzaam.

Vooral het gemak en de goede service.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

De monteur wist wat hij moest doen en gaf goede uitleg op mijn vragen

Goede service

nvt

Ton is zeer goed, fijn dat hij al heel lang bij ons komt. Goede monteur.

Vakkundig, vaak door Ton.

Ga zo door.

Rob Sabel

De heldere communicatie

Duidelijke en vriendelijke service, heldere communicatie