Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Tevreden

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

goed

uitleg

J. Kat

Snelheid van werken en vriendelijkheid

Goede service, vriendelijke en vakkundige monteurs.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Onjuiste informatie betreft ketelvervanging was nogal een schok voor mij, aangezien ik geen nieuwe ketel had besteld.
"In opdracht van J. KAT mogen wij binnenkort de CV-Ketel bij u komen...
"In opdracht van J. KAT mogen wij binnenkort de CV-Ketel bij u komen vervangen.
Energiewacht West Nederland zal dit namens J. KAT gaan uitvoeren."

Niets.

We hebben een contract voor elke 12 maanden onderhoud aan de ketel. Hier moeten we zelf steeds achteraan gaan anders wordt er niets ingepland. Ook 1x niet komen opdagen op de afgesproken datum.... We hebben een contract voor elke 12 maanden onderhoud aan de ketel. Hier moeten we zelf steeds achteraan gaan anders wordt er niets ingepland. Ook 1x niet komen opdagen op de afgesproken datum. Ronduit slecht!

Kom je afspraken na!

Turksever

Vriendelijk

Onderhoud is belangrijk voor het goed functioneren van het systeem op lange termijn.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Hele vriendeijke monteurs die ook duidelijk uitleggen wat ze gedaan hebben, alleen was de warmte pomp van Ihto uit 2009 niet uit te lezen, dus van een onderhoudsbeurt kun je eigenlijk niet spreken

Niet voor een warmte pomp uit 2009, te weinig kennis, de monteurs zijn super vriendeijk dus vandaar nog een 5

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Scholing wat betreft oudere types warmtepompen die op aardwarmte gaan.

paul meijer

Aardige monteur

Geen tot weinig communicatie

leer communiceren

Van den Burger

Deze keer was ik erg positief over de bekwaamheid van de

Deze keer was ik zeer tevreden, de monteur wist wat hij moest doen, maar dit is weleens anders geweest.
Antwoord op vragen via de mail verloopt zeer moeizaam.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Beter bereikbaar zijn, communicatie moet beter.

Personeel aan telefoon.

niet: kwaliteit en werkhouding onderhoudspersoneel erg verschillend qua kwaliteit.
Afspraak moeilijk te maken, lange wachttijden aan telefoon.
Erg ruime tijdlocks waardoor je soms meer dan...
Afspraak moeilijk te maken, lange wachttijden aan telefoon.
Erg ruime tijdlocks waardoor je soms meer dan 4 uur thuis moet wachten.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

monteurs moeten begrijpen dat zij de stofzuiger zelf moeten regelen en dit niet meer aan klanten vragen.

Sjoerd Adema

Niets. Duurde niet lang.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Sterren geven past niet voor diverse vragen. Hoe kan ik bv beoordelen over kennis en vakmanschap als ik er niet naast sta bij de servicebeurt.

Piet de Vries

Komt afspraken niet na

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Als er afspraken gemaakt zijn kom deze dan na