Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Exact op tijd

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Technische kennis is prima en komen afspraken na.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Denk aan de prijzen, wordt niet te duur!

harry van der Kaay

Correcte behandeling uitleg wat is gedaan

nettte monteur goed advies voor mogelijk hybride ketel

ga zo door

Vakmanschap

Betrouwbare service

Doorgaan

M. Kemper

Ik ben gewoon tevreden

Ik ben altijd tevreden, goed werk en prettige mensen. Ik heb nog nooit klachten gehad.

Geen tips

Beleefd, vriendelijk, goede informatie

Goede service, neemt de tijd voor uitleg

Kennis, uitleg

kwaliteit/kennis medewerkers

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Website voor maken afspraken updaten/verbeteren. Is wat spartaans en kan tegenwoordig beter en overzichtelijker.

Louis

Service is tot dusver ok

Geen vergelijkingsmateriaal

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

De enquête die ik kreeg is niet correct afgestemd op mijn situatie. Ik heb al jarenlang een onderhoudscontract. De laatste keer is het niet door energiewacht zelf uitgevoerd maar door een ingehuurde... De enquête die ik kreeg is niet correct afgestemd op mijn situatie. Ik heb al jarenlang een onderhoudscontract. De laatste keer is het niet door energiewacht zelf uitgevoerd maar door een ingehuurde 3e partij (die het overigens goed deed)

De klantgerichtheid en de bekwaamheid.

Afspraken zijn altijd nagekomen. Goede service.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

De telefonische bereikbaarheid is een must. De telefonist(e) moet (een behoorlijke) kennis van zaken hebben.

Ketel na 10 jaar nog "als nieuw"

Fijn om zeker te zijn van jaarlijks onderhoud

?

Stiptheid

zekerheid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

ER moet nog een nalevering komen maar nog niets gehoord