Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

De vakmanschap en geen gevraag over spullen die hij bijzich had moeten hebben , zoals de vorige keer

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Als de monteurs allemaal zo als de mijne de laatste keer , had ik een 10 gegeven , deze vraag bij de vorige onderhoudsbeurt had een 4 opgeleverd

C.J. de Jager

Niets: beloften worden niet nagekomen.

Er zijn de laatste jaren al twee onderhoudsmonteurs geweest die niets hebben gedaan. De badgeiser zou niet goed zijn aangesloten.
Wij horen verder niets meer maar betalen wel voor het onderhoud!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Snelle reactie op rapport monteur!

Monteur was op tijd, vriendelijk en werkte netjes.

De monteur levert goed werk maar Energiewacht houdt zich helaas niet aan het contract met de klant. Onderhoud moet eens per 18 maanden plaatsvinden maar het was meer dan 2 jaar geleden dat er voor... De monteur levert goed werk maar Energiewacht houdt zich helaas niet aan het contract met de klant. Onderhoud moet eens per 18 maanden plaatsvinden maar het was meer dan 2 jaar geleden dat er voor het laatst onderhoud plaats vond.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Houd je aan de afspraken v.w.b. het contract

Vriebdelijkheid van de medewerker.

Vorige winter gebeld voor service, maar nooit terug gebeld. Gisteren ook gebeld met optie 1. Drie kwartier gewacht en geen contact. Toen opgehangen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Neem personeel aan om de telefoon aan te nemen.

Monteur nieuwe ketel prima service verleend, snel en goede uitleg.

klantenservice gewoon minder, slecht bereikbaar

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Betere klantenservice, geen 10 min bandje er zijn momenteel geen wachtenden voor u en ondertussen niemand die opneemt.

Op tijd en snelheid

Goede service

arjen

Op dit moment weinig positiefs over Energiewacht. Wel iedere maand betalen voor onderhoudscontract (incl. storing) maar het bedrfijf levert niet

ik heb een onderhoudscontract dat er bij storing direct gereageerd zou worden. De afspraak kon pas na 6 !!!! plaatsvinden. Dus zes dagen geen verwarming en warm water. Daarnaast was de... ik heb een onderhoudscontract dat er bij storing direct gereageerd zou worden. De afspraak kon pas na 6 !!!! plaatsvinden. Dus zes dagen geen verwarming en warm water. Daarnaast was de storingsdienst slecht bereikbaar. Je staat meer dan een uur in de wachtreij

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

afspraken nakomen bij klanten die een onderhoudscontract hebbe

Alain

Goed gespreken voor afspraak met goede tijd

Geen idee

Aardige en nette monteurs

Fijne service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Had zijn auto strak langs de boom geparkeerd

Cv ketel was eerst afgekeurd op rookgas afvoer. Later heb ik een mail van jullie gekregen dat die gewoon goed is. Ondertussen proberen jullie me een nieuwe cv ketel aan te smeren omdat alleen de... Cv ketel was eerst afgekeurd op rookgas afvoer. Later heb ik een mail van jullie gekregen dat die gewoon goed is. Ondertussen proberen jullie me een nieuwe cv ketel aan te smeren omdat alleen de rookgas afvoer vervangen zonde van het geld is. Terwijl cv ketel uit 2015 komt.

Doe gewoon je werk goed