Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Effectiveness of the service

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Quality of service.

none

Vriendelijkheid monteur

Het onderhoud is m.i. goed maar ik heb ook een slechte ervaring met Energiewacht West

Vriendelijke monteurs

Service keurig. Wat beter kan: sturen mail of app voor bevestiging afspraak.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zenden bevestiging afspraak per mail of sms, bij plannen automatisch gaan naar dagen met beschikbaarheid.

De laatste monteur was prima.

De eerste keer (2 jaar geleden) gebruikte jullie monteur onze nieuwe Dyson stofzuiger, heeft alle roet in onze keuken grootsteen gekiepert en ook nog onze ladder. Hebben jullie zelf geen... De eerste keer (2 jaar geleden) gebruikte jullie monteur onze nieuwe Dyson stofzuiger, heeft alle roet in onze keuken grootsteen gekiepert en ook nog onze ladder. Hebben jullie zelf geen gereedschap? Onze keuken grootsteen leiding is recentlijk (maart 2023) ernstig verstopt geraakt en moest uitgezogen worden - toen kwam alle roet van de cv-ketel eruit. Dat kostte 200 euro!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Gebruik jullie eigen gereedschap: stofzuiger, ladder, e.d.

Rex Vermeulen

Monteur was kundig en netjes

Enorm gebrekkige communicatie met hoofdkantoor. Onduidelijk, afspraken niet nakomen etc

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Procedure zoals beschreven bij aanmelding navolgen! Zou binnen 6 weken iemand langskomen voor 'check' Gebeurd dan niet maar wel beginnen met automatische incasso

A Mol

Vriendelijke monteurs

Tijdens onderhoud verkeerde diagnose gesteld , hier door vijf keer afspraak moeten maken , vijf keer thuis moeten zitten / vrij moeten nemen .

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Afspraken nakomen , dame aan de telefoon was niet zo vriendelijk
Wilde niet zeggen hoe laat ze ong langs zouden komen
Er werd niet terug gebeld

De monteurs.

Onbetrouwbaar vanaf dag 1. Afspraken worden niet nagekomen. Monteurs zijn top!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorg dat toegezegde afspraken nagekomen worden. Voor ons is het niet meer zinvol om nog zaken te blijven doen met Energiewacht.

Weijerman

De adequate wijze van handelen bij de eerste contrôle,

de vraag is in hoeverre dit nodig is.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Het is prettig als u wat sneller zou reageren.
Het is prettig als u wat sneller zou reageren.
Bij het aanvragen van onderhoudscontract werd mij o.a. toegezegd dat er een gratis inspectie zou worden uitgevoerd. Binnen 1 maand zou er contact worden opgenomen om dit verder af te spreken.
Na die periode heb ik zelf maar opgebeld. Circa een maand later zou er iemand in de middag komen, Er is op die datum niemand aan mijn deur geweest of in ieder geval heeft er niemand aangebeld. Na mijn klacht daarover, die overigens afgewezen werd, kon ik een nieuwe afspraak maken, weer een maand later. Voor de zekerheid heb ik de dag van te voren nog eens gebeld en we zijn overeengekomen dat de komende deskundige eerst mij zou opbellen. Aldus geschiedde en dat kwam goed uit want het was haar niet duidelijk waar mijn woning was.
Nu zit ik al 6 weken te wachten op de monteur die fouten in de aansluiting (dringend) moet herstellen.

Geen idee. Was niet thuis

Monteur is uiterlijk 15 min binnen geweest. Was er zelf niet maar dit is volgens mijn dochter die er was.

Niet zoveel

Slechte communicatie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Als een medewerker iets vervangt dat hij dat meldt, zeker als er kosten aan verbonden zijn. Mijn toestel is ongeveer 8 jaar oud en de laatste 2 jaar, verder heb ik niet terug gekeken, zijn er zonder... Als een medewerker iets vervangt dat hij dat meldt, zeker als er kosten aan verbonden zijn. Mijn toestel is ongeveer 8 jaar oud en de laatste 2 jaar, verder heb ik niet terug gekeken, zijn er zonder overleg zaken vervangen en daarna in rekening gebracht. De laatste keer zij de medewerker dat het apparaat prima in orde was, maar kreeg ik wel een factuur van 56 euro. Toen gevraagd om uitleg en de enige response is of ik feedback wil geven???