Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Alertheid service medewerker

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Opvolging service zeer matig; spoed is geen spoed

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Betere follow up na service

O.k.

goed

nee

De monteur kwam op de afgesproken dag.

De monteur is langs geweest en constateerde dat aanpassing aan de installatie nodig is. Ik zou een offerte krijgen, maar heb na twee weken nog steeds niets gehoord. Ik heb gebeld maar de persoon die... De monteur is langs geweest en constateerde dat aanpassing aan de installatie nodig is. Ik zou een offerte krijgen, maar heb na twee weken nog steeds niets gehoord. Ik heb gebeld maar de persoon die de offerte moest verzorgen heeft het te druk.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Verbetering van de nazorg na een bezoek van een monteur.

P.Heintzberger

Nvt

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

rek. gelijk afhalnvten van de bank

p bos

Zie boven en onder

tot nu toe netjes en schijnbaar deskundig, maar er staat nog wel een punt open op het dak, het is niet af en ik hoor niets!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

op korte termijn de klus afmaken die de eerste man achter liet

Jeroen

Fijn dat er iedere keer dezelfde monteur langskomt

Goede ervaring

Verschil in vakbekwaamheid monteurs

Energiewacht wil nog wel eens niet komen opdagen voor ee. afspraak, dus aanbeveling met voorbehoud

Zie opmerkingen hierboven

Arons

Dit maal niets

Ik had vorige week een afspraak, heb de hele dag gewacht en heb nooit meer iets gehoord. Die middag kost me heel veel geld want ik heb een eigen bedrijf.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Iets meer respect voor de klant zou fijn zijn

Peter

De monteur gaf mij advies en kennis over gevraagde zaken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

De telefoniste was iets te vlot met haar aanname dat ik geen verhuizing had doorgegeven met een ietwat prikkelige ondertoon, ze viel me hiermee in de reden.
Tip: laat de klant uitpraten, trek...
Tip: laat de klant uitpraten, trek niet direct conclusies maar vraag door. Vraag eventueel wat de klant voorstelt.

Aan het einde van het gesprek is alles goed geregeld en had ze begrip voor mijn verwarring.

Kockx

Niet veel

Twee keer geweest, daarna 2x storing. Laatste keer stekker afzuiging netjes verstopt en niet aangesloten. Opzet?

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Herzie jullie procedures, wij denken aan overstappen naar Veenstra