Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Aardige monteurs, een ervaren kracht een "stagiar" die het grootste deel van het werk uitvoerde. Kennelijk sloot de "stagiar" een slang niet goed aan en dit is door de ervaren kracht niet... Aardige monteurs, een ervaren kracht een "stagiar" die het grootste deel van het werk uitvoerde. Kennelijk sloot de "stagiar" een slang niet goed aan en dit is door de ervaren kracht niet geconstateerd

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

na het onderhoud is er een storing opgetreden

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Laat je mensen niet het hele land door reizen maar ga in regios werken. Maak bij de volgende vraag mogelijk om een ander antwoord aan te geven, ik heb voor jullie gekozen omdat jullie in het... Laat je mensen niet het hele land door reizen maar ga in regios werken. Maak bij de volgende vraag mogelijk om een ander antwoord aan te geven, ik heb voor jullie gekozen omdat jullie in het verleden onze ketel in het onderhoud hebben gehad: Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Rob Poortvliet

De eerste monteur was vriendelijk

De reactietijd is zeer lang. Ik wacht nog steeds op een vervolgafspraak om het onderhoud af te ronden. Verder heeft de monteur zonder te vragen staan urineren in mijn badkamer wat uitermate... De reactietijd is zeer lang. Ik wacht nog steeds op een vervolgafspraak om het onderhoud af te ronden. Verder heeft de monteur zonder te vragen staan urineren in mijn badkamer wat uitermate onsmakelijk is. Geen enkel goed woord over voor jullie service.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ja, laat geen monteur vertrekken voordat alles is geregeld of opnieuw ingepland. En laat ze respectvol met de klant en zijn huis omgaan!!

van Gameren

Vriendelijke medewerker met goed toekomst advies!

Vriendelijke servicemedewerker

Vriendelijke heren

wel

Geen aanduiding over onderhoud jaar 2023,afwijkende monteurs geen energiewacht

Martin

Voorheen zat er veel meer inbegrepen in het contract. Tevens valt mij op dat tegenwoordig er elk jaar onderdelen vervangen worden die in het verleden jaren mee gingen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Deze keer was mijn vrouw er bij. De monteur liet haar onderdelen reinigen. En hij had de wasmachine afgekoppeld om de kraan te gebruiken maar niet terug aangesloten.

Servicemonteur aan huis; doet het super!
Reactie van klantenservice op mail; snel en duidelijk, erg fijn!
Servicemonteur aan huis; doet het super!
Reactie van klantenservice op mail; snel en duidelijk, erg fijn!
Telefonisch een afspraak maken en dit nakomen gaat niet altijd goed. Soms dubbele afspraken, soms krijg ik niet de beloofde hulp.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Telefonische afspraken beter uitwerken.
Alle overige gaat top!

Niks

aardige monteur, maar mag alles zelf oplossen. eerst 4 maanden! wachten op een ‘gratis’ inspectie, wordt de cv afgekeurd, mag het zelf oplossen. bel ik voor een reparatie afspraak, word ik over een... aardige monteur, maar mag alles zelf oplossen. eerst 4 maanden! wachten op een ‘gratis’ inspectie, wordt de cv afgekeurd, mag het zelf oplossen. bel ik voor een reparatie afspraak, word ik over een week teruggebeld om te plannen. vervolgens een paar dagen later werd het contract stopgezet door energiewacht west. mag ik alsnog betalen voor een ‘gratis’ inspectiebeurt. gelukkig word alles wat ik aan ze heb betaald wel gecrediteerd. maar goed, in het kort: ik ben geen steek verder gekomen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

duidelijker zijn over de ‘kleine lettertjes’. ik wilde weten of er iets aan de hand was met de cv, is er dus echt iets aan de hand, ik word niet geholpen en het contract word stopgezet. geen fijne... duidelijker zijn over de ‘kleine lettertjes’. ik wilde weten of er iets aan de hand was met de cv, is er dus echt iets aan de hand, ik word niet geholpen en het contract word stopgezet. geen fijne ervaring gehad.

De vakbekwaamheid van deze monteur!!!!!

omdat jullie altijd netjes op tijd een mail sturen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

zorgen dat de linkt werkt zodat het nog gemakkelijker is om een afspraak in te plannen