Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Netheid, en beleefdheid

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Tot nu toe gaat het prima

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Geen, ik ben tot nu tevreden

J.A.J.Kok

Kreeg direct duidelijk antwoord op mijn vragen

Destijds mij aanbevolen en is mij tot op heden goed bevallen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ruim vooraf waarschuwen wanneer de monteur voor onderhoud komt, nu moest ik zelf gaan vragen

Petra Lee-rietdijk

Vriendelijk personeel

Goede service

Möhlmann

Grzellige, beleefde mannen.

Geen extra kosten buiten het onderhoud. Per maand best prijzig, maar het veilige vertrouwen dat er geen voorrijdkisten en arbeidsloon wordt berekend.
Wel weer de nieuwe regel van beugels in een...
Wel weer de nieuwe regel van beugels in een 8 jaar oud huis met warmtepomp is vreemd.

Positief

van den Eshof

Vriendelijk

snel en goed

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Dezelfde monteur die het onderhoud in mijn vorige huis deed, kwam nu in mijn nieuwe huis, dus lekker vertrouwd.

Goed contact, vriendelijke mensen, verstand van zaken, betrouwbaar.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ik krijg nu elke maand een rekening, die betaal ik keurig. Zou het ook met IDeal kunnen, dat is nog makkelijker voor mij als klant.

Vriendelijke medewerker

Ik heb nog te weinig ervaring met het bedrijf om een aanbeveling te kunnen doen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Plak een stickertje op de ketel waarop staat dat er service is verleend en wanneer en zet daar ook de gegegens over de bereikbaarheid bij storing op.
Het moet mogelijk zijn bij de afspraak aan...
Het moet mogelijk zijn bij de afspraak aan te geven dat de buren op een bepaald adres de monteur binnen zullen laten.

Tuns

De monteurs behulpzaam bij vragen

Altijd volgens geholpen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zoals de goede service blijven geven in de toekomst

Haans-Arends

Dat het snel en netjes werd geregeld

Keurige meneer en snel en schoon gewerkt