Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Komen wel op tijd en komen op afspraak.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Een monteur is langs geweest om een leiding te vervangen, heeft tijdens reparatie flinke krassen op de muur gemaakt en dat is niet gemeld. We hebben hierover een melding gedaan. Daarnaast lekte een... Een monteur is langs geweest om een leiding te vervangen, heeft tijdens reparatie flinke krassen op de muur gemaakt en dat is niet gemeld. We hebben hierover een melding gedaan. Daarnaast lekte een buis en die wordt dan niet even aangedraaid, terwijl 1 maand geleden de algemene check is geweest.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Als er schade is, meld dat gelijk. Wij moeten er nu achteraan.

Jonge

Niet

Meer uitleg geven

nn

Bekwaamheid monteur

particulier

NIKS

DUUR! per jaar 12x25 euro contract=300 euro
1x per 2 jaar ketelonderhoud volgens dit contract, dus voor 600 euro 1 onderhoudsbeurt! !! En ook daarvoor krijg je nog een rekening.
Het is...
DUUR! per jaar 12x25 euro contract=300 euro
Het is dus goedkoper geen abo en zelf 1 x per 2 jaar een bedrijf inschakelen.

EN ZE NEMEN DE TELEFOON NIET OP, WACHTSTAND VAN 45 MINUTEN ZOGENAAMD 1 WACHTENDE VOOR U
En ze zijn onvriendelijk. En brutaal.
WAARDELOOS BEDRIJF

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Onthoud eens dat je klanten je salaris betalen.
En neem de telefoon op.
En stuur je medewerkers op een cursus klantvriendelijkheid.
En hou je administratie eens bij op datum.

Zeer vriendelijke monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

via internet inplannen beter organiseren, ik had aangegeven voor de middag maar kreeg via de mail bericht dat het in de ochtend zou worden. Heb hierover gebeld, duurde heel lang voor ik iemand aan... via internet inplannen beter organiseren, ik had aangegeven voor de middag maar kreeg via de mail bericht dat het in de ochtend zou worden. Heb hierover gebeld, duurde heel lang voor ik iemand aan de lijn kreeg (15 minuten), werd vriendelijk te woord gestaan en gelukkig kon de afspraak dan aan het eind van de ochtend worden.

zij komen hun afspraken niet na. vrijdag is is de monteur zonder bericht niet verschenen. wij zijn 4 dagen verder en er is nog steeds geen bericht van energiewacht. schandalig dit.

kom je afspraken na.

Nu helaas nog niets

Het is onmogelijk jullie aan de telefoon te krijgen. Ik heb in meerdere huizen contact met jullie opgenomen en dit duurt altijd 40+ minuten.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

AI bot zodat die wachtrijen wat korter worden

Snel klaar

F. Amkoum

De vriendelijkheid en zijn uitleg

Meneer was op tijd, beleefd en legde uit wat hij deed

Zijn op tijd

Er zijn goedkopere met de zelfde service

De prijs