Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

P.l. van der Vliet

Weinig

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Redelijk duur

Mevr Jamanika

Goed geschoolde personeel

Ben tevreden met de survice

Acapon de korte

Niks

Niet om aan te bevelen, slechte service en slechte verbinding met balie personeel. Laten je lang in de wachtrij en de service aan huis is ook niet om naar huis te schrijven. Moest 3 weken wachten... Niet om aan te bevelen, slechte service en slechte verbinding met balie personeel. Laten je lang in de wachtrij en de service aan huis is ook niet om naar huis te schrijven. Moest 3 weken wachten op een verwarmings knop na me 3 weken met een lekkende radiator tehebben achter gelaten. Moest ook 4 weken wachten op terug gave teveel betaalde premie.. dus al met .. niet tevreden en zeker niet aan teraden bij anderen.!!!

Niks

Vriendelijke monteurs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Als je tussen 9 en 12 uur een afspraak inplannen hou dan rekening dat het altijd uitloopt .om 13.00 uur was er nog niemand en toen moest ik werken . Dus na een ochtend thuis zitten . Moest ik mijn... Als je tussen 9 en 12 uur een afspraak inplannen hou dan rekening dat het altijd uitloopt .om 13.00 uur was er nog niemand en toen moest ik werken . Dus na een ochtend thuis zitten . Moest ik mijn afspraak verzetten en nog een dag deel wachten op de monteur. Dat vindt ik eigelijk niet nodig .als de planning rekening houd met extra tijd zo dat de monteur wat spelling heeft in de tijd dat hij zijn klanten moet bezoeken .

Dat er wel iemand is langsgekomen

Het is onmogelijk een specifieke tijd aan te vragen, tussen 12 en 17u iemand thuis laten wachten voor een afspraak is niet meer van deze tijd.
Daarnaast is er tijdens het onderhoud een...
Daarnaast is er tijdens het onderhoud een beschadiging aan de muur opgetreden, volgens de monteur zou er contact worden opgenomen met ons. Echter is er na een week nog steeds geen contact geweest, erg slordig.
Concluderend overweeg ik naar een andere maatschappij over te stappen

Maak tijdsafspraken specifieker
Zorg voor adequate service bij schade

Landheer

Kennis

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Vooral contact tussen helpdesk en technici belangrijk

Vriendelijke monteurs

geen communicatie over het onderhoudscontract.

betere uitleg

Snelle afspraak kunnen maken voor onderhoud

gaat allemaal soepel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Geen idee, maar zie de sterren hierboven, duidelijk toch?

gewoon goede service. ja, what else.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

beter voor energiewacht als de monteurs van energiewacht de nieuwe installaties doen. en geen ingehuurde krachten.

👍

GEen