Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Leuk dat er een vrouwelijke monteur was. Ikzelf was niet thuis ,mijn dochter zou niet een onaangekondigde mannelijke monteur binnen hebben gelaten. Dat was dus een mooie win win situatie.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Ik vind dat jullie slordig omgaan met afspraken maken. Ik heb 2x ,augustus september, geen reactie gehad. Afgelopen vrijdag stond de monteur onaangekondigd voor de deur.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Geef de afspraak door voordat een monteur aangekondigd op de stoep staat.
Is xo n lullig begin.

Weinig. Ik denk dat het onderhoud goed is verlopen want de verwarming gaat aan en ik heb warm water.

De onderhoudsmonteur was onaardig, kortaf, niet mededeelzaam en onvoorzichtig met mijn huisraad (gooide met een lamp). De situatie is uiterst onaangenaam.

Ontsla deze servicemonteur

Vakmanschap en niet lui

Heel vriendelijk monteur, die alles doet voor de klant tevredenheid

Betere bereikbaarheid klantenservice

Prima opstelling van de monteur

Eerdere afspraak niet op komen dagen, daarna geen contact opgenomen. Maar nu correcte dienstverlening.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Afspraken die, door wat voor reden ook, niet door gaan tel. contact opnemen. Klanten nemen vrij van hun werk.!!

m

nee

Vriendelijke monteur

Zeer moeilijk afspraak maken en opnieuw komt energiewacht niet op de afgesproken dag

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Beter telefonisch bereikbaar en betere planning

Duidelijke communicatie monteur

Zekerheid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Wanneer de monteur, op de dag zelf, niet binnen afgesproken tijdspad kan komen hierover te communiceren naar de klant.

marthe stigter

De monteurs verwijt ik niks. Ze wisten niet dat er bij een gaskachel stond

Ik heb een gaskachel en ik kreeg twee aardige monteurs die alles van verwarmingsketels en warmtepompen weten maar niet wisten hoe een gaskachel in elkaar zit.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Hou of neem mensen in dienst die nog weten hoe gaskachels in elkaar zitten. Er zijn nog genoeg mensen die zo’n ding hebben. En noteer welke klant welk apparaat in huis heeft.

Dierenkliniek Statenlaan

Er zou donderdag iemand komen. Is niet geweest. Bij overleg krijg je alleen het antwoord ik heb ze gemaild en na 2 x bellen en ditzelfde antwoord ben ik er even klaar mee. Ik wacht nu op een nieuwe... Er zou donderdag iemand komen. Is niet geweest. Bij overleg krijg je alleen het antwoord ik heb ze gemaild en na 2 x bellen en ditzelfde antwoord ben ik er even klaar mee. Ik wacht nu op een nieuwe afspraak. Ik ben dus echt niet tevreden.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Eens bellen voor nieuwe afspraak!

Hoevenagel

Eigenlijk niets

eigenlijk is het nog nooit voorgekomen dat 1 van onze vrienden/kennissen ons heeft gevraagd WIE het onderhoud doet aan onze verwarmingsketel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Het valt mij op dat, na 50 jaar gebruik gemaakt te hebben van jullie dienst, dat er wel verschil is tussen de werkwijze van de diverse monteurs.