Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Niets, eerst afspraak afgezegd. Daarna monteur gehad die geen onderhoud wilde plegen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Geen goede service gehad

Verbeteren van dienstverlening

Nette monteur en duidelijk in zijn uitleg

Ondanks contract moet je zelf achter een afspraak aan en dan wordt hij nog afgezegd

Verbeter communicatie
Verbeter de administratie

Omdat om onverklaarbare reden de mechanische ventilatie uit het onderhoud is gehaald. Terwijl de nieuwe Itho Daalderop door Energiewacht West Nederland is geïnstalleerd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Onderhoud aan CV is niet voldoende. Als een adres een mechanische ventilatie en CV heeft, doe je die beide. Zeker als je het contract zo bent ingegaan. En als je een nieuwe mechanische ventilatie... Onderhoud aan CV is niet voldoende. Als een adres een mechanische ventilatie en CV heeft, doe je die beide. Zeker als je het contract zo bent ingegaan. En als je een nieuwe mechanische ventilatie bij Energiewacht West Nederland hebt gekocht.

M

Nvt

Monteur wist niet dat we nieuwe ketel hebben. Communiceerde vervolgens niet over onderdelen die vervangen werden

Nvt

Deskundig

U heeft opgezegd in Amsterdam. Online afspraak maken functie werkt niet.

Klantcontact verbeteren

Meestal een sympathieke monteur gehad.

Op 20 sept. heb ik van 8 tot 13 zitten wachten, maar er kwam geen monteur. Nieuw afspraak voor de 21ste: 12 tot 17. Geen monteur. Op donderdag de 22ste is er iemand geweest na mijn telefoontje. Het... Op 20 sept. heb ik van 8 tot 13 zitten wachten, maar er kwam geen monteur. Nieuw afspraak voor de 21ste: 12 tot 17. Geen monteur. Op donderdag de 22ste is er iemand geweest na mijn telefoontje. Het ging alleen om een servicebeurt, maar toch.
Een paar jaar geleden overkwam mij bijna hetzelfde op een ander adres. 6 uur zitten wachten, maar geen monteur. Nieuwe afspraak is toen wel doorgegaan.

betere planning maken.

Aardig personeel

niet te duur

iets goedkoper

Nelleke de zeeuw

Vriendelijk meneer met controle

Duur en slecht afspraken maken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Nakomen van afspraken, hij zou langskomen de week erna voor een kraantje, dat is nog steeds niet gebeurd, ook al paar keer over gebeld.

Weet het nog net lid geworden

kwam goed over

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Goede service medewerkers die bij ons thuis zijn geweest

De telefonische hulp laat ter wensen over. 1 afspraak te maken voor CV en luchtbehandeling is en blijft niet mogelijk met de mensen die wij aan de telefoon krijgen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Administratief en telefonie kan beter