Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

wemmers

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

aardige monteur leek ter zake kundig

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

wat de toekomst brengen moge

Als alle monteurs zo waren als die bij mij geweest dan zou er geen nooit klachten meer zijn TOP

Het wordt goed gedaan

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Niet zo veel afspraken af zeggen op het laatste moment
Dat gebeurt maar al te vaak!

Monteur gaf duidelijke uitleg over de staat van de ketel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

graag meer duidelijkheid over gedane reparaties, want kreeg nu achteraf een factuur voor het vervangen van de voorplaat of zoiets

Monteur gaf duidelijke uitleg over de staat van de ketel

Aardige monteur

Ik twijfel nogal aan t onderhoudscontract. Heel duur, maandelijks €23,90, en jullie komen 1x per 2 jaar. Dat is €596 per onderhoudsbeurt zonder rekening houden met de vrije dag die er voor moet... Ik twijfel nogal aan t onderhoudscontract. Heel duur, maandelijks €23,90, en jullie komen 1x per 2 jaar. Dat is €596 per onderhoudsbeurt zonder rekening houden met de vrije dag die er voor moet nemen ….

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Maak een handzame website, wees flexibel in je afspraken en kom deze na en maak contact

Jvm

Nvt

Nvt

Roland

Geen idee, niemand gezien of gesproken.

Staan zonder afspraak aan de deur in de hoop dat er iemand thuis is.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Maak een afspraak met de klant en kom niet op de bonnefooi.

Tot nu toe niets

Tot nu toe heeft het me nog weinig opgeleverd, eerste problemen werden niet verholpen, nu een jaar later komen de monteurs op een moment dat ik niet thuis ben, er wordt niet gecommuniceerd of... Tot nu toe heeft het me nog weinig opgeleverd, eerste problemen werden niet verholpen, nu een jaar later komen de monteurs op een moment dat ik niet thuis ben, er wordt niet gecommuniceerd of gereageerd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Contact opnemen en daadwerkelijk gaan leveren waar het onderhoudscontract voor dient

Goede uitleg en vakkundig uitgevoerd onderhoud

Onderhoud HR ketel prima uitgevoerd. Maar niets afgegeven ihkv CO-vrij certificering. Ik dacht dat Energiewacht daarvoor wel gecertificeerd is?

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Afronding onderhoud met sticker CO vrij. En duidelijk meetrapport.

Mensen zijn verder zeer vriendelijk.

1e afspraak -verzet vanwege zieke monteurs
2e afspraak - verzet, geen personeel
1e afspraak -verzet vanwege zieke monteurs
2e afspraak - verzet, geen personeel
3e afspraak - op laatste moment afgezegd omdat onderhoud blijkbaar al bij de reparatie was uitgevoerd. Voor niks thuis zitten werken. Vond ik niet zo heel prettig.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Wij hebben het lease contract over moeten nemen van vorige bewoners bij aankoop van dit huis. Tot op de dag van vandaag, heeft nog altijd niemand mij een kopie van het lease contract kunnen/mogen... Wij hebben het lease contract over moeten nemen van vorige bewoners bij aankoop van dit huis. Tot op de dag van vandaag, heeft nog altijd niemand mij een kopie van het lease contract kunnen/mogen sturen. Te gek voor woorden gewoon.