Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Niets

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Veel geld, weinig tegenprestatie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Meer doen voor het abonnementsgeld

W.Wever

Dat ik altijd de zelfde monteur krijg

Heel goed aan be velen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

houw zo goed en betrouw baar

Romijn

De laatste was vriendelijk

We verwarming is 5 jaar niet open geweest terwijl ik een onderhoud contact bij jullie heb . De laatste keer is het goed gedaan

Doen waarvoor ze komen

Nvt

Gewoon tevreden

Nvt

Leon Bekken

Niks, we zijn naar Energie West overgegaan omdat het servicecontract met onze oude leverancier en stopte en werd overgenomen door Energie-West.

De monteur was nog geen 10 minuten bezig met onderhoud van de CV-ketel (vanwege eerder opgelopen vertraging). Hij heeft dus amper wat aan onderhoud aan de CV-ketel gedaan terwijl wij daar wel gewoon... De monteur was nog geen 10 minuten bezig met onderhoud van de CV-ketel (vanwege eerder opgelopen vertraging). Hij heeft dus amper wat aan onderhoud aan de CV-ketel gedaan terwijl wij daar wel gewoon een heel jaar voor betalen. Bij het vorige bedrijf waren ze altijd minimaal een uur bezig.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Actie ondernemen n.a.v. deze feedback.

Johan

Opleiding nwe monteur

Nakomen afsraak

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Communiceren onderling van de monteurs , elkaar op de hoogte houden wie wat doet en hoe kan wellicht iets verbeteren

Ramsaransing

Niks alleen maar onprofessioneel

Is al bekend bij jullie

Verkoop je bedrijf

Slechte ervaringen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorgen dat er geleverd wordt conform contract

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Meer duidelijkheid over wat er gedaan wordt aan de ketel voorafgaand aan start werkzaamheden. Meer mogelijkheden om afspraken in te plannen. Een korter tijdsbestek thuis hoeven blijven voor de... Meer duidelijkheid over wat er gedaan wordt aan de ketel voorafgaand aan start werkzaamheden. Meer mogelijkheden om afspraken in te plannen. Een korter tijdsbestek thuis hoeven blijven voor de afspraak. Dus geen keuze uit ochtend of middag maar meerdere tijdvakken.

Zie het bovenstaande!

Toevallig hadden we de afgelopen schoonmaakbeurt een geweldige monteur die naar onze mening meer deed als de vorige monteurs. Ook iemand die goed kennis van zaken had. Als u altijd monteurs stuurt... Toevallig hadden we de afgelopen schoonmaakbeurt een geweldige monteur die naar onze mening meer deed als de vorige monteurs. Ook iemand die goed kennis van zaken had. Als u altijd monteurs stuurt van dit niveau zouden wij erg blij zijn.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Stuur ervaren monteurs! Een goede kennis van zaken is wel heel prettig. Als je iemand anders moet bellen om jullie monteur uit te leggen hoe het werkt dan is dat toch echt negatief! En dan ook nog... Stuur ervaren monteurs! Een goede kennis van zaken is wel heel prettig. Als je iemand anders moet bellen om jullie monteur uit te leggen hoe het werkt dan is dat toch echt negatief! En dan ook nog een factuur waar je weer achteraan moet en uiteindelijk wordt geannuleerd. Fijn, maar veel gedoe!