Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Netjes gewerkt en op tijd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Pro actiever werken. 3 jaar geen servicebeurt is echt te lang. Het is dat het mij opviel, dat de ketel een melding gaf en ik zelf op internet kon achterhalen wat dit betekende. Anders zou er nog... Pro actiever werken. 3 jaar geen servicebeurt is echt te lang. Het is dat het mij opviel, dat de ketel een melding gaf en ik zelf op internet kon achterhalen wat dit betekende. Anders zou er nog steeds niemand geweest zijn.

C de jong

He-le-maal niks!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Super slechte service! Zit zogenaamd remote monitoring in het pakket waarvoor je betaald maar dat is nooit aangemeld. Service afspraak 2x achter elkaar zonder reden afgezegd waardoor je 3 maanden... Super slechte service! Zit zogenaamd remote monitoring in het pakket waarvoor je betaald maar dat is nooit aangemeld. Service afspraak 2x achter elkaar zonder reden afgezegd waardoor je 3 maanden wacht op je afspraak. Afspraak site werkt slecht, en via de telefoon ben je oud en grijs voordat je aan de beurt bent. 'gratis' nieuwe thermostaat ging snel stuk en dan moet je een nieuwe betalen. 1e monteur die de ketel plaatste had hem niet eens goed aangedraaid waardoor hij nog lekte. Monteur die langskwam toen de nieuwe thermostaat stuk was was zeker nog in opleiding want die had hulp van een tweede nodig en samen hadden ze te veel tijd nodig om er achter te komen dat ze een niet compatible thermostaat probeerde aan te sluiten op de ketel die er hing. Antwoord op vragen of klachten krijg je niet.
Al met al heel slecht bedrijf.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Laat jullie uitkopen door een bedrijf die wel weet hoe het moet!

F.J.Burger

Vriendelijkheid

Voor de derde maal kapotte Thermostaat. Drie bezoeken van zogenaamde monteurs en we wachten nu op de vierde die dan hopelijk een nieuwe komt plaatsen. Er valt veel te verbeteren bij de logistiek van... Voor de derde maal kapotte Thermostaat. Drie bezoeken van zogenaamde monteurs en we wachten nu op de vierde die dan hopelijk een nieuwe komt plaatsen. Er valt veel te verbeteren bij de logistiek van deze firma

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

De derde monteur wist niet goed waarom hij kwam terwijl dit toch meerdere malen telefonisch door ons was en door andere monteurs zou zijn doorgegeven. Logistiek verbeteren !

Duidelijkheid omtrent de reparatie

Houdt zich niet aan contract met servicebeurt,anderhalf jr wordt 2 jaar.Wel elke maand betalen.Klachtmail gestuurd op17 juni 2024 nog geen antwoord,ook geen mail van hen dat mail ontvangen is ( op 1... Houdt zich niet aan contract met servicebeurt,anderhalf jr wordt 2 jaar.Wel elke maand betalen.Klachtmail gestuurd op17 juni 2024 nog geen antwoord,ook geen mail van hen dat mail ontvangen is ( op 1 juli.)

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Antwoorden op klachtenmail van ons op 17 juni en houden aan contract!!

Benraadt

Dat hij eindelijk kwam

Het heeft heel lang geduurd en menig maal afgezegd alvorens er iemand is gekomen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Er is een BOSCH oplader blijven staan. Heb zowel telefonisch als per mail u hiervan in kennis gesteld.Geen reactie gehad

Vlot gewerkt

Jë-annette Schrijver-Vos I

Dat hij zeer snel klaar was

Ze zijn erg terughoudend met uitleg wat wel of niet in je polis zit maar de rekening wordt je gewoon per mail toegestuurd ik vind dat monteur eerst met klant moet overleggen vernieuwing of reparatie... Ze zijn erg terughoudend met uitleg wat wel of niet in je polis zit maar de rekening wordt je gewoon per mail toegestuurd ik vind dat monteur eerst met klant moet overleggen vernieuwing of reparatie en niet na de rekening erachterkomen dat je voor nieuwe delen moet betalen zelfde geld was het een reparatie geweest van €500

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Geef ze vooruit aan dat ze onderdelen zelf moeten betalen en laat de monteur naar de klant toe stappen. Hoeveel iets gaat kosten en niet via kantoor onverwachts een rekening

Monteur was goed op de hoogte van de werking van ketel en erg vriendelijk.

Onderhoud was goed. Maar de kosten voor kleine onderdelen vind ik niet correct. Ik betaal al 14 euro per maand voor een keer per 2 jaar onderhoud.

Roberto

De monteur die hier kwam was een vriendelijk persoon. Heel professioneel en heeft duidelijk veel kennis van zaken.

Goede service. Komt afspraken na en zijn wel bekwaam in de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

nee

Pre t tige.mensen