Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Ton Ringeling

Monteurs doen gewoon hun werk

Troubleshooting

more staff who speak English

Deskundigheid en vaststellen van de juiste diagnose, probleem.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Vriendelijke en zeer deskundige monteur.

Monteurs zijn goed

Hoge prijs, bij storing ten minste 2 dagen wachten op monteur, administratieafdeling niet op orde

Betere administratie, meer monteurs

Aardige monteurs

Jaarlijkse prijsstijging is niet mondeling gecommuniceerd. Geen automatische oproep voor afspraak onderhoudsbeurt.

Betere communicatie.

Dolk. W

Rustige, aardige mensen, ondanks hun stress. Want ze moeten op tijd bij de volgende klant zijn.

Jullie hebben het erg druk,maar tekort aan personeel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Dat is te moeilijk voor buitenstaanders als wij.

A. de Jong

Dat Energiewacht service monteurs zelf opleidt

Ik heb een service contract met controle/service beurt om de twee jaar. Toen ik na 23 maanden belde met de mededeling dat ik nog geen nieuwe afspraak had staan voor over een maand, werd mij te... Ik heb een service contract met controle/service beurt om de twee jaar. Toen ik na 23 maanden belde met de mededeling dat ik nog geen nieuwe afspraak had staan voor over een maand, werd mij te verstaan gegeven dat men pas over 3 maanden een afspraak mocht inplannen met mij. E.e.a. komt er dus op neer dat het service contract om 26 maanden is en niet om de 24 maanden die zijn overeengekomen.

Zie mijn opmerking.

Was zeker ook bereid om mij meer uitleg te geven over het gebruik van mijn thermostaat.

Is prima geregeld behalve het online inplannen van een afspraak .
Dit loopt zeker niet goed.

Verbeteren online plansysteem

De monteurs konden binnen zeer redelijke tijd aanwezig zijn bij een klacht.

Eindelijk heeft de derde monteur mijn klacht binnen 15 minuten verholpen. De eerste monteur die ik ruim een jaar geleden hier had, heeft met Energiewacht West gecommuniceerd dat ik een oude vrouw... Eindelijk heeft de derde monteur mijn klacht binnen 15 minuten verholpen. De eerste monteur die ik ruim een jaar geleden hier had, heeft met Energiewacht West gecommuniceerd dat ik een oude vrouw was die hij duidelijk moest vertellen hoe mijn warmwaterdouche werkte. ik mag dan wel oud zijn, maar bepaald niet dement en het heeft me dan ook behoorlijk gekwetst. Deze jonge knul wil ik hier dus ook nooit meer zien en in huis hebben.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Tot voor 1 jaar geleden altijd zeer deskundige monteurs hier gehad bij de onderhoudsbeurten. Dus kies personeel dat deskundig is en waar jullie trots op kunnen zijn en geen jochies die zich er snel... Tot voor 1 jaar geleden altijd zeer deskundige monteurs hier gehad bij de onderhoudsbeurten. Dus kies personeel dat deskundig is en waar jullie trots op kunnen zijn en geen jochies die zich er snel van afmaken en niet naar een klant luisteren die een probleem heeft.

Niet teveel woorden maar gewoon aan de gaan gaan!

Als je een onderhoudscontract hebt, kom je (meestal) niet voor verrassingen te staan door een calamiteit die kan ontstaan als je je ketel niet regelmatig laat onderhouden.

Ga zo door!