Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

n.waard

Vriendelijkheid monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

de afspraakmodule is een drama

C. Kasten

De kleur ogen van de monteur. Wat een onzin is dit.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Niets. Jullie doen wat er van jullie mag worden verwacht.

Zie het bovenstaande.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

wanneer het daarvoor tijd is krijg ik een mail om een afspraak te maken. Dat is heel prettig, dat wordt goed in de gaten gehouden.

geen idee

Huub Bierens

De monteur was op tijd. Hij was vriendelijk en duidelijk.

Geen ervaring met andere aanbieders

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ik zou nog gebeld worden voor een vervolgafspraak omdat het water uit de verwarming langzaam uit het systeem lekt,

Bekwame monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Vriendelijk, op tijd, goede uitleg.

Ik heb voor een ander appartement ook een onderhoudscontract en hoe het daar allemaal verlopen is de afgelopen twee jaar is ver onder de maat. De monteur die onlangs geweest is verdient niets dan... Ik heb voor een ander appartement ook een onderhoudscontract en hoe het daar allemaal verlopen is de afgelopen twee jaar is ver onder de maat. De monteur die onlangs geweest is verdient niets dan lof. Het hangt dus allemaal af van de persoon die komt.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Luister naar de klant als die de moeite neemt om klachten over het reilen en zeilen te melden. In Amsterdam ben ik heel erg tevreden in Bergen totaal niet.

Iedereen legt alles netjes uit en is vriendelijk

Als het ter sprake komt zal ik er wat over zeggen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ga zo door. Maar let ook op het opruimen!

Monteur was binnen het afgesproken tijdvak aanwezig, dus gemaakte afspraken worden nagekomen.

Goede service, klantvriendelijk.

Steenoven

Keurig en beleefd personeel

Wordt goed geïnformeerd over datum en afspraak over de de controle CV

Houden zo

Xxxxxx