Melden van de storing
6.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
Reactietijd na melding van de storing
Tevredenheid storingsoplossing
7.2/10
Uitleg die u kreeg over de storing
7.4/10

Kevin

De monteur zelf.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Nooit een bevestiging van een afspraak per mail, zogenaamd onmogelijk, 3 tot 4 keer niet komen opdagen bij afspraak, percentage factuur maandelijks voor storingsdienst volgens EWN bijna de helft van... Nooit een bevestiging van een afspraak per mail, zogenaamd onmogelijk, 3 tot 4 keer niet komen opdagen bij afspraak, percentage factuur maandelijks voor storingsdienst volgens EWN bijna de helft van maandelijkse kosten, waarom???? Zodra je daar gebruik van maakt is het zogenaamd druk en zijn er veel zieke monteurs, dus wacht je alsnog 10 dagen. Storingsdienstkosten in onderhoudscontract slaan werkelijk nergens op. En uberhaupt erg duur, alles.

Melding redelijk, maar als je dan te horen krijgt dat er veel zieke monteurs zijn... stemt mij niet vrolijk.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Meer monteurs aannemen, en kom gvd je afspraken na! 3-4 niet komen opdagen is vrij onklantvriendelijk. Oh ja: waarom alleen telefonisch bereikbaar t/m 12 uur? Bizar, ook niet echt klantvriendelijk... Meer monteurs aannemen, en kom gvd je afspraken na! 3-4 niet komen opdagen is vrij onklantvriendelijk. Oh ja: waarom alleen telefonisch bereikbaar t/m 12 uur? Bizar, ook niet echt klantvriendelijk toch?
Hoeveel mensen zijn voor die tijd net klaar met hun nachtdienst bv. Denk even na. Ook beschikbaarheid na 15 uur.

Actieve houding verkoopafdeling

Helaas melding via mail niet opgepakt, na telefonisch melding wel.

Storing chat

Postma

Eigenlijk niets

Slechte service dienst, en al 2 keer onterecht een factuur ontvangen

24/7 bereikbaar, ja, maar in beide gevallen meerdere dagen moeten wachten op monteur, zelfs bij een gaslekkage gelijk na montage ketel

Verbeteren

Alleen de laatste mevrouw aan de lijn snapte het, de 10e denk in de rij. Zij stelde geen vragen en heeft m'n contract opgezegd voor me. Ik dank haar daarvoor. De anderen waren voor mij onredelijk en... Alleen de laatste mevrouw aan de lijn snapte het, de 10e denk in de rij. Zij stelde geen vragen en heeft m'n contract opgezegd voor me. Ik dank haar daarvoor. De anderen waren voor mij onredelijk en kwamen afspraken niet na. Ik moet nu nog door meerdere terug gebeld worden, maar is niet meet nodig. Ik hoop dat u van de situatie leert en dit niet bij andere klanten doet, anders denk ik dat u meer klanten gaat verliezen.

Omdat jullie klanten schandalig behandelen.

Omdat in 14 jaar het 2 keer goed gegaan is, de rest was ellende en daarom heb ik mijn contract opgezegd per direct. Ik ben een redelijk mens, maar jullie zijn tever gegaan met afspraken niet nakomen... Omdat in 14 jaar het 2 keer goed gegaan is, de rest was ellende en daarom heb ik mijn contract opgezegd per direct. Ik ben een redelijk mens, maar jullie zijn tever gegaan met afspraken niet nakomen en een storing die jullie veroorzaken niet komen oplossen. Ik kon gewoon niet meer verder met jullie, alle vertrouwen beschaamd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Kom afspraken na, werk niet langs elkaar heen en behandel klanten op een normale manier.

Tim Kolmus

Vriendelijk personeel

We hebben een contract voor een jaarlijks onderhoud. Maar er was niks aan de hand en na de onderhoudsbeurt, geen warm water meer. We belden maar jullie konden niet direct iemand sturen. Dus moesten... We hebben een contract voor een jaarlijks onderhoud. Maar er was niks aan de hand en na de onderhoudsbeurt, geen warm water meer. We belden maar jullie konden niet direct iemand sturen. Dus moesten we een paar dagen wachten. Helaas was dit niet de eerste keer dat zoiets gebeurden.

Zie punten hierboven

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Dubbele check na onderhoudsbeurt? Of aan het eind van de dag/avond. Checken bij bewoners?

JHC van Alphen

Vriendelijke service van monteur

goede service

in eerste instantie kon niet binnen 24 uur hulp verleend worden

nvt

Vriendelijke mensen

De mensen aan de telefoon en de monteurs zijn vriendelijk. Maar het oplossend vermogen van de storing aan onze warmtepomp is veel te laag.

Het onderhoudscontract gaat uit van geholpen worden binnen 24 uur. Inmiddels staat de teller op 4 meldingen, iedere keer zitten er minimaal 3 dagen tussen melding en bezoek. Oplossing gaat via trial... Het onderhoudscontract gaat uit van geholpen worden binnen 24 uur. Inmiddels staat de teller op 4 meldingen, iedere keer zitten er minimaal 3 dagen tussen melding en bezoek. Oplossing gaat via trial and error, het lijkt wel alsof de monteur maar wat probeert.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

1. Investeer in kennisvergroting van storingen bij warmtepompen bij de monteurs;
2. Neem meer mensen aan die warmtepompen kunnen onderhouden;
3. Biedt een service/onderhoudscontract...
2. Neem meer mensen aan die warmtepompen kunnen onderhouden;
3. Biedt een service/onderhoudscontract warmtepompen aan waarbij alleen de materiaalkosten extra worden berekend (net als bij CV installaties). Nu betaal ik ieder uur dat de monteur naar de installatie kijkt en het probleem niet opgelost lijkt te krijgen.

HW Snijder

De storingmonteurs zijn vriendelijk

Zij nu 2 keer voor een zelfde storing geweest en het is nog niet verholpen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zelf contact op laten nemen wanneer storing in de panelen opdoet

By the way, I must say that the technician who came to fix the problem was very professional, efficient and well-mannered. But the wait time was extremely frustrating.

Understaffed. Very long wait time.

Appointments for urgent issues also requires months of wait time. Appointments are cancelled or postponed indefinitely after confirmation. Always standard answer that no one is available. The... Appointments for urgent issues also requires months of wait time. Appointments are cancelled or postponed indefinitely after confirmation. Always standard answer that no one is available. The promise of 24/7 help is not at felt.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Please honor the 24/7 service that you promise and we pay for. Delay of few days is understandable. But delay of weeks and months not acceptable.

Marco Hessing

Nvt

Slechte interne communicatie

Ondanks vele malen eenzelfde storing te hebben gehad met een tijdsbestek van zeker anderhalf jaar is deze nu pas opgelost zo het er naar uit ziet.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

In dit geval mag men ons zeker tegemoet komen in de gemaakte kosten, al de extra tijd in de vorm van vrij genomen cq vrijgemaakte tijd alsmede het ongemak door het niet oplossen hiervan en alle... In dit geval mag men ons zeker tegemoet komen in de gemaakte kosten, al de extra tijd in de vorm van vrij genomen cq vrijgemaakte tijd alsmede het ongemak door het niet oplossen hiervan en alle bijkomende irritatie en frustratie als je weer onder een koude douche komt te staan mag mijns inziens gecompenseerd worden!