Melden van de storing
6.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
Reactietijd na melding van de storing
Tevredenheid storingsoplossing
7.2/10
Uitleg die u kreeg over de storing
7.4/10

Correct en betrouwbaar

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Service is goed en betrouwbaar

Monteur weet waar hij het over heeft.

Hans Rutten

De monteur die bij mij kwam was 10x beter dan de vorige!!!

Snelle reparatie

In ieder geval hulp

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Kwaliteitsbeoordeling invoeren voor alle reparaties zodat jullie kunnen zien welke monteurs een onvoldoende scoren! Ik weet dat jullie ze hebben!

Accuraat en toegankelijk om probleem uit te leggen. Ik kreeg de keus voor een nieuwe onderdeel plaatsen of alleen schoonmaken van de sensor.

Ik beveel nooit een bedrijf aan. Vertel wel dat ze hun werk goed doen.

De afspraak was snel gemaakt

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Blijf een goed bedrijf met prettig personeel

De service

Ze denken mee en zijn altijd goed berijkbaar

Ik moest opzoeken hoe ik contact moest maken. Hetzou fijn zijn als die informatiebeter op de website staat

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Maak het makkelijker om contact te maken

Vriendelijk en vakbekwaam

Altijd vriendelijke monteurs en goede service

Ik had snel iemand aan de telefoon die mij goed begreep en hielp om een afspraak te maken

Nvt

Donk

Snel geholpen

Tot nu toe goede service

Tevreden

Roosendaal

Vriendelijk, kundig en snel.

Vriendelijk, kundig en snel.

Geen moeite. Duidelijk op de website.

Ali

Zeer snel geholpen

Belde voorbeen storing op een zondag. Diezelfde dag is er een monteur gekomen om de CV weer te maken.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Vriendelijke vakbekwame medewerkers, heldere communicatie

Zie volgende scores

Zo doorgaan

Vriendelijke monteurs

Goede service

Goed bereikbaar

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ik vind het abonnement duur