Melden van de storing
6.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
Reactietijd na melding van de storing
Tevredenheid storingsoplossing
7.2/10
Uitleg die u kreeg over de storing
7.4/10

Dat er 1 medewerker was die me wel serieus nam.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Onbeschoft en onkundig personeel. Lange wachttijden aan de telefoon.

Nadat ik een onbeschofte monteur op bezoek kreeg die vroeg of ik wat aan mijn oren mankeerde en me afsnauwde kreeg ik een zeer onbeschofte mw aan de lijn die geen andere monteur wilde sturen want... Nadat ik een onbeschofte monteur op bezoek kreeg die vroeg of ik wat aan mijn oren mankeerde en me afsnauwde kreeg ik een zeer onbeschofte mw aan de lijn die geen andere monteur wilde sturen want 'ik kon wel van alles beweren'.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorg voor kundig en professioneel personeel en betere en snellere telefonische bereikbaarheid. Zeker als je eindelijk een medewerker aan de lijn hebt en die vervolgens gewoon ophangt.

Rauf

Service Monteur

Nieuwe ketel laten plaatsen en het was stuk
Ik zat 6 dagen zonder warmwater en verwarming

Ik word van het kastje naar de muur gestuurd zonder en goede oplossing

Beter klanten helpen

De monteur

Reactietijd te lang

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Snellere reactie waardoor de storing niet een week duurt

De monteurs die uiteindelijk kwamen waren zeer vriendelijk.

De service is slecht, het was erg lastig iemand te laten komen om mijn, nieuw geplaatste cv ketel, te laten afstellen. Ik zat een aantal weken in de kou. Afspraak werd niet nagekomen (terwijl ik... De service is slecht, het was erg lastig iemand te laten komen om mijn, nieuw geplaatste cv ketel, te laten afstellen. Ik zat een aantal weken in de kou. Afspraak werd niet nagekomen (terwijl ik vrij had gevraagd en er dus 20 leerlingen naar huis waren gestuurd!). Na telefoneren bleek ik geen klant te zijn (!!), terwijl ik net een nieuwe cv ketel had gekregen van jullie én hiervoor 2400 euro had betaald.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Kom ook 's avonds en in het weekend als er storingen zijn. Noteer afspraken en bevestig deze naar de klant in een email.

J.Koudstaal

Aardige mensen

goed bedrijf

duurde paar dagen

iets snellere ooplossing

John Stander

Helemaal niets echt belachelijk hoe jullie met je klanten omgaan

Alleen maar meer problemen door toedoen van uw monteurs

Vooral niet aanbevelen rond uit slechte service. Jullie verwachten dat iemand altijd thuis kan zijn en vrij neemt van zijn werk net of dit bij iedereen kan. Kan je niet op jullie tijd dan mag je... Vooral niet aanbevelen rond uit slechte service. Jullie verwachten dat iemand altijd thuis kan zijn en vrij neemt van zijn werk net of dit bij iedereen kan. Kan je niet op jullie tijd dan mag je ruim een week wachten ondanks dat je als klant meerdere andere opties geeft.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Wees klant vriendelijk en stuur vooral monteurs langs die je probleem verhelpen en niet verergeren. Nu moet ik in de winter ruim een week wachten tot het probleem wat veroorzaakt is door uw monteurs... Wees klant vriendelijk en stuur vooral monteurs langs die je probleem verhelpen en niet verergeren. Nu moet ik in de winter ruim een week wachten tot het probleem wat veroorzaakt is door uw monteurs hersteld word.

Monteur was deskundig en vriendelijk

Zie verdere reactie

Zie opmerking aan het eind

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Opvolging van storingmelding per internet beneden de maat. Zaterdag gemeld maandag rond de middag nog geen reactie. (24/7)?
Telefonisch melding op maandag en opvolging is dan wel weer goed op...
Telefonisch melding op maandag en opvolging is dan wel weer goed op orde.

Engwegen

Afspraak kwam op de afgesproken tijd

Makkelijk

Klantenservice had melding niet genoteerd. Wel drie keer moeten bellen. Toen de monteur kwam gaf hij aan dat de verwarming veel hoger (op stand 6!!!) gezet moest worden en niet op stand 2. Dat was... Klantenservice had melding niet genoteerd. Wel drie keer moeten bellen. Toen de monteur kwam gaf hij aan dat de verwarming veel hoger (op stand 6!!!) gezet moest worden en niet op stand 2. Dat was de reden waarom er Niet continue warm water was. Kletsverhaal dus! In de zomer heb je ook warm water nodig en staat de verwarming uit

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Geen call center meer gebruiken.

Suzanne chelly

Niks

very unprofessional in handling our issue and decided to end our contract with no solutions, leaving us with no warm water and heating. instead leaving us with a gas leakage.

as mentioned above, no solutions offered, we had to call many times to get answers, which we did not even get. very unsatisfied.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

letter was sent for complaint and reporting, explaining the whole situation.

Willy de Vree

Vriendelijk en bekwaam