Melden van de storing
6.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
Reactietijd na melding van de storing
Tevredenheid storingsoplossing
7.2/10
Uitleg die u kreeg over de storing
7.4/10

Ebbelink

De monteurs zijn erg toegewijd, maar geven aan dat zij veel werkdruk hebben.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Ik vind de service ronduit slecht

Ik vraag om een adviseur die mij kan adviseren om de radiateuren te beoordelen/ nieuwe aan te bevelen en er wordt een storingsmonteur gestuurd. Een eerder keer hiervoor had ik vrij genomen ivm... Ik vraag om een adviseur die mij kan adviseren om de radiateuren te beoordelen/ nieuwe aan te bevelen en er wordt een storingsmonteur gestuurd. Een eerder keer hiervoor had ik vrij genomen ivm onderhoud aan de cv installatie. Toen ik om 12 uur ging informeren bleek dat ze vanuit energie wacht de afspraak geannuleerd hadden zonder mij te informeren. Toen ik mijn ongenoegen had geuit bij de planning wilden ze mijn onderhoudscontract beëindigen. Reden dat ik niet opstap is dat als een oh wordt uitgevoerd ik wel vertrouwen heb in de monteur. Echter de planning is zeer slecht.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Dienstverlening is luisteren naar klanten en communiceren welke acties worden genomen. Ik wacht nog steeds op een adviesafspraak met 1 van uw adviseurs

Ron heij

De vriendelijke monteur

Komen afspraken na

Bijna een 1/2 uur in de wacht gestaan

Sneller de telefoon opnemen

De monteur was geweldig en behulpzaam

Slechte bereikbaarheid bij storing

Zeer lange wachttijd en dan geen afspraak kunnen maken???

Betere bereikbaarheid

Iedereen is vriendelijk en behulpzaam)

Doen wat ze beloven, zeer vriendelijke monteurs

Moest lang wachten aan de telefoon

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Proberen de telefoon snel op te nemen

Ik werd snel geholpen toen ik eenmaal te woord werd gestaan.

Service prima, maar bereikbaarheid beneden peil.

Zeer slecht bereikbaar, je hangt sowieso 30-45 minuten in de wacht en als je aan de beurt bent moet je maar hopen dat er niet wordt uitgegooid om opnieuw te kunnen beginnen.

Bereikbaarheid aanzienlijk verbeteren.

C. Cojocea

De monteur was altijd behulpzaam wanneer hij op locatie was.

Wanneer ik een noodgeval had, kreeg ik niet de benodigde ondersteuning.

Ik heb op maandag 14 oktober gebeld om te melden dat er water uit mijn cv ketel lekte. Mij werd beloofd dat er twee dagen later iemand zou komen om het te controleren. Op woensdag heb ik tot de... Ik heb op maandag 14 oktober gebeld om te melden dat er water uit mijn cv ketel lekte. Mij werd beloofd dat er twee dagen later iemand zou komen om het te controleren. Op woensdag heb ik tot de middag gewacht, en omdat er niemand kwam opdagen, ben ik gaan bellen om te vragen wat er aan de hand was. Ik heb tien keer gebeld en in totaal drie uur gewacht om iemand aan de lijn te krijgen. Toen ik uiteindelijk iemand te spreken kreeg, vertelden ze me dat er geen afspraak was gemaakt en dat er pas voor de volgende maandag een afspraak gemaakt kon worden. Hierdoor moest ik dus een hele week wachten voordat het probleem werd opgelost.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Verbeter de snelheid en kwaliteit van de medewerkers van het klantenservice.

De monteurs zelf

Bijna onmogelijk om iemand te spreken te krijgen

Na 2x 50 minuten in de wacht gezeten te hebben, waarvan het laatste half uur ‘geen wachtenden voor u’ werd de eerste keer de verbinding verbroken en kon ik weer opnieuw beginnen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Als je zegt een 24/7 dienst te leveren, zorg dan bereikbaar te zijn en laat mensen niet vijf dagen zonder verwarming en water zitten voor er een monteur kan komen.

Niks

Slechte service, slechte bereikbaarheid, houd zich niet aan de gemaakte afspraken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Er mag nog wel heel veel verbeterd worden aan de bereikbaarheid, de communicatie en de service

Ik heb eerder bv bruikbare adviezen gekregen op het gebied van veiligheid

Ik had een storing, waardoor ik m'n cv-ketel verschillende keren moest resetten om warm water te krijgen. De monteur kon pas na m'n vakantie komen. Intussen had m'n dochter tijdens m'n vakantie weer... Ik had een storing, waardoor ik m'n cv-ketel verschillende keren moest resetten om warm water te krijgen. De monteur kon pas na m'n vakantie komen. Intussen had m'n dochter tijdens m'n vakantie weer geen warm water en is er iemand geweest die ook iets aan de thermostaat heeft gedaan. Hij gaf aan dat er sprake was van achterstallig onderhoud en heeft toen de storing van de cv-ketel verholpen.

De monteur is onlangs bij mij langsgeweest, mogelijk dien ik op termijn de ontsteker te vervangen (nu nog niet nodig). Onduidelijk wat de storing heeft veroorzaakt.
Hij gaf op eigen initiatief aan om een onderhoudsfspraak met mij te laten maken. Dit is nog niet gebeurd.

Ik belde voor een onderhoudsafspraak (aangezien het online niet lukte) met de
Klantenservice. Zij zijn moeilijk telefonisch bereikbaar. Toen ik na ruim een halfuur iemand aan de lijn kreeg, gaf hij aan dat hij even moest overleggen en er bij mij op terug zou komen. Na 10 min. heb ik maar opgehangen.

Zie boven toelichting

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Meer klantgerichtheid, betere bereikbaarheid (online en telefonisch). Snellere reactietijd op melding storingen. Meer vakmanschap voor oplossing storingen en onderhoud.

Prijs

bij melding lang in de wacht meer dan 30 min
storingen worden niet adequaat verholpen of zeer slordig gedaan

zie boven

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

meer mensen in diens nemen