Ruud Swart

Een goede betrouwbare partner helder in overzichten.

Blijf betrouwbaar overkomen.

Hartelijk dank voor je review!
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Daar worden we heel blij van!
Ik wens je voor nu nog een hele fijne dag!
Eddo...
Hartelijk dank voor je review!
Ik wens je voor nu nog een hele fijne dag!

Veltman

Goede service. Uitstekende app

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je onze service en app zo kunt waarderen!
Ik wens je nog een fijne dag en alvast een prettig weekend!
Pauline - ENGIE Webcare

Jacobs

Heldere informatie

Hartelijk dank voor je review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Daar worden we heel blij van!
Ik wens je nog een hele fijne dag!

D.G. de haan

Op het eerste gezicht lijken ze goedkoop uit de test te komen. In de app wordt gedurende het jaar verteld op welk maandbedrag je goed zit. Het hele jaar hebben we dat in de gaten gehouden en telkens... Op het eerste gezicht lijken ze goedkoop uit de test te komen. In de app wordt gedurende het jaar verteld op welk maandbedrag je goed zit. Het hele jaar hebben we dat in de gaten gehouden en telkens hoger ingezet dan zij aangaven onder het mom van: beter teveel betalen en terugkrijgen dan een gigantische eindafrekening moeten betalen. We zouden met dit bedrag, volgens de app, rond de 250 euro terug krijgen. We hebben nog een verlengingsaanbod gekregen, supergoedkoop. Maar na even goed kijken bleek te zijn ingestoken op een verbruik wat ongeveer de helft is van wat we daadwerkelijk verbruiken. Daarom overgestapt. Krijgen we de eindafrekening en zouden 326 euro terug krijgen. En toen kregen we nog een eindafrekeing: 11 euro.

Tip van Flip: niet afsluiten bij Engie, want je betaalt een godsvermogen om maar safe te zitten en vervolgens kunnen ze zo slecht rekenen dat je alsnog niet safe zit.

Rekenen. Blijkbaar doet de rekentool in de app het niet goed en ook voor eindafrekeningen zit er geen rekenwonder.

Hartelijk dank voor je review!
Vervelend om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. We komen graag telefonisch met je in contact om hierover toelichting en uitleg te geven. We zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar via: 088 - 444 6666.
Voor vandaag wens ik nog een hele fijne dag!

Behrens

Via internet contact gehad, was duidelijk allemaal

Ga zo door houd het makkelijk voor de klant.

Hartelijk dank voor je review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dienstverlening. Hopelijk maak je hier nog lang gebruik van.
Voor nu wens ik je nog een hele...
Hartelijk dank voor je review!
Voor nu wens ik je nog een hele fijne dag!

Sabine

Prima ervaring.

Duidelijk vermelden voor hoeveel jaar het contract is dat aangeboden. Dit werd snel en niet echt duidelijk genoemd.

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk te horen dat je zo tevreden bent over ENGIE!
Goedemorgen,
Jammer dat de contractduur in het persoonlijke gesprek niet helemaal duidelijk voor je is geweest. Deze vind je ook in de bevestiging dat je bij akkoord wordt toegestuurd evenals op je overeenkomst dat je van ons ontvangt.
Wij streven naar een fijne samenwerking! Ik wens je voor nu nog een mooie dag!
Niesje
ENGIE - Webcare

Stephan

Duidelijke info via app

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Fijn dat je onze app zo goed gebruikt.
Ik wens je nog een fijne dag!
Pauline - ENGIE Webcare

A. Holland Schoenen

Goed en betrouwbaar

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE!
Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Hartelijke...
Goedemorgen,
Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Niesje - ENGIE webcare

John van Spronsen

Sinds 1 jaar is Engie onze energieleverancier. Onze ervaring tot nu toe is goed en aangenaam te noemen. Redelijke tarieven en dagelijks info over je verbruik en adviezen hoe beter om te gaan met... Sinds 1 jaar is Engie onze energieleverancier. Onze ervaring tot nu toe is goed en aangenaam te noemen. Redelijke tarieven en dagelijks info over je verbruik en adviezen hoe beter om te gaan met energie.

Het geheel voldoet aan onze verwachtingen en zien als consument geen verbeteringen. Indien nodig past Engie de informatie aan de marktsituatie en regelgeving

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je blij bent met onze service bij ENGIE! En wat leuk te horen dat de ENGIE app, naar jouw tevredenheid, bijdraagt aan je bewuste kijk op je energieverbruik. Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Voor nu wens ik je nog een mooie dag toe!
Ruth - ENGIE webcare

Anneke

Slecht

Nakomen wat ze beloven

Goedemiddag,
Bedankt voor je review! Graag willen wij persoonlijk met je in gesprek omdat je niet tevreden bent over ons. Hiervoor mag je op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 088 - 444 66 66.
Voor nu wens ik je nog een mooie dag toe!
Ruth - ENGIE webcare