F.j. Vonck

Ik heb de vorige week de aanvallige leeftijd van 87 jaar bereikt.
Het verlengen van mijn contract was niet een appeltje eitje.
Gebeld naar uw klantenservice en ik trof het; een erg...
Ik heb de vorige week de aanvallige leeftijd van 87 jaar bereikt.
Het verlengen van mijn contract was niet een appeltje eitje.
Gebeld naar uw klantenservice en ik trof het; een erg vriendelijke en zeer behulpzame vrouw stond mij te woord en zorgde er mede voor, dat alles goed werd geregeld.

Ik begrijp dat ik niet meer van deze tijd ben.
Ik begrijp dat ik niet meer van deze tijd ben.
Ik kan er maar niet aan wennen dat iedereen tegenwoordig met jij en jou/jouw wordt aangesproken. Dat dit om mij niet veranderd wordt, kan ik mij voorstellen.

Hartelijk dank voor je review!
Fijn om te vernemen dat je zo goed geholpen bent door onze klantenservice en dat het contract weer is verlengd. Ook fijn te horen dat je verder zo tevreden bent over Engie.
We begrijpen dat het wellicht moeilijk wennen is aan deze manier van communicatie, dit is een keuze die Engie gemaakt heeft. We zijn ons er erg van bewust dat niet iedereen deze manier van communiceren waardeert!
Voor vandaag wensen wij je nog een fijne dag!
Eddo - Engie Webcare

Rinie Esselman

Altijd een goed overzicht van je stroom en gas-gebruik .

Gasverbruik klopt niet altijd, want ben vaak weekend weg en stond er dat ik op zondag veel gas had verbruikt. Huh??

Hartelijk dank voor je review!
Wat vervelend om te vernemen dat je ziet dat er toch gasverbruik is geweest ondanks dat je niet thuis was. We zouden hierover graag met je in contact komen, zodat we samen kunnen kijken hoe dit eventueel tot stand is gekomen. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur via: 088-4446666. We vernemen graag van je.
Eddo - Engie Webcare

Diphoorn

Goed op de betaal herinneringen na. Lees tips

Dat wij telkens een betaal herinnering krijgen terwijl alles gewoon betaald word, wij hebben ons termijnbedrag destijds verhoogd zinsdien krijgen we betaal herinneringen, dit is wel irritant.

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review!Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE! Vervelend dat je betaalherinneringen krijgt. Dit willen we je graag telefonisch toelichten.Hiervoor mag je op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 088 - 444 66 66.

Paul van Eekelen

Positief

geen eigelijk

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review!Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE! Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!

Maarten Bal

Kan dagelijks mijn verbruik bekijken.

Ben al heel lang klant sinds het nog Electrabel heette maar dat levert geen extra voordeel op.
Prijs- kwaliteitsverhouding voldoende maar reden om steeds naar een andere leverancier te kijken.
Betaal dus steeds iets meer maar het gebruiksgemak van de Engie app houdt me tegen over te stappen naar een andere leverancier.

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk te horen dat de ENGIE app, naar jouw tevredenheid, bijdraagt aan je bewuste kijk op je energieverbruik. Je feedback geef ik intern door. Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!

Geen bedrijf

Heel goed

Nvt

Erwin

Zeer tevreden. Zeer overzichtelijke App over het verbruik en kosten en maandelijkse kosten zijn zelf te wijzigen.

Nvt

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk te horen dat de ENGIE app, naar jouw tevredenheid, bijdraagt aan je bewuste kijk op je energieverbruik. Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!

De Jong

Verwarrend. Na afloop van verlenging volgde een mail die vragen opriep zoals is er nu verlengd of is het misgelopen

Of duidelijke mail of antwoorden op mailtjes die ik verzond

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor je review. Vervelend om te lezen dat de mail die wij hebben gestuurd na afloop van het contract niet duidelijk was. Mocht het nog niet duidelijk zijn dan kun je ons altijd bellen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. Ze zijn op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 088-4446666.
Eddo - ENGIE webcare

Kees Ruissen

Fijn bedrijf en laagdrempelig.

Ga zo door

Wanders Nales

Ik heb goede ervaring met Engie,jullie zijn meestaltelf.goed berijkbaar,als ik vragen heb.ik ben erg tevreden over Engie.
Anders had ik mijn contracten niet bij jullie opnieuw afgesloten

Verbeterpunten heb ik niet, ik ben tevreden over Engie.

Goedemorgen,
Een totaalcijfer van een 10, daar ben ik erg blij mee! Het is mooi om te lezen dat je ons goed kunt bereiken. Fijn dat je je overeenkomst hebt verlengd bij ENGIE. Mocht je in de toekomst vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen of om onze virtuele assistent te raadplegen.
Fijne dag gewenst!
Ruth - ENGIE Webcare