J Westendorp

Nvt

Nvt

Drost

Prima, bij vragen altijd duidelijk antwoord

Zou graag zien dat er geen teruglevering kosten betaald moet worden als je zonnepanelen hebt!!

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Hoewel ik begrijp dat je liever geen kosten hebt voor teruglevering, echter deze kosten zijn helaas nodig om de balans op het net te herstellen. Wellicht veranderd dit nog weer in de toekomst.

Luciano Barros

Uitstekend ervaring. Spek helder.
De app is uitstekend alles heel overzichtelijk. Customer Service medewerkers uitstekend.

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je onze app zo goed gebruikt en tevreden bent over onze klantenservice :-)!
Pauline - ENGIE...

W.Meurs

Betrouwbaar

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden met ons bent.

Anita

Fijn

Geen tips

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden met ons bent!

B. Pieterse

Een betrouwbare energieleverancier. Keurig op tijd een aantrekkelijk verlengingsvoorstel gekregen. Goede service, en ENGIE heeft me gered uit de klauwen van een energie cowboy. Kortom tevreden en... Een betrouwbare energieleverancier. Keurig op tijd een aantrekkelijk verlengingsvoorstel gekregen. Goede service, en ENGIE heeft me gered uit de klauwen van een energie cowboy. Kortom tevreden en met plezier mijn contract verlengd!

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden met ons bent en dat je hebt verlengd!

Ilona

Waardeloos, 1 jaar lang veel te hoog tarief betaald omdat ik dit net te vroeg heb vast gezet . Nu loopt mijn contract af en als ik wil verlengen betaal ik alsnog een hoger tarief dan nieuwe... Waardeloos, 1 jaar lang veel te hoog tarief betaald omdat ik dit net te vroeg heb vast gezet . Nu loopt mijn contract af en als ik wil verlengen betaal ik alsnog een hoger tarief dan nieuwe klanten!!!
Zou hoor je volgens mij niet met vaste klanten om te gaan…voel me echt opgelicht !!

Klantvriendelijk behandelen van vaste klanten

Goedemiddag Ilona,
Goedemiddag Ilona,
Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Het is erg jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent over jouw aanbod. We kijken graag met je mee of we hierin nog iets voor je kunnen betekenen.
Wil je jouw klantnummer + review doorsturen naar socialmedia.nl@engie.com ?
Dan nemen wij contact met jou op om het aanbod te bespreken.
Voor nu en mooie dag gewenst!
Susan- ENGIE Webcare

struijer

Goede service en eerlijkheid

nvt

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met de service van ENGIE! Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Voor nu wens...

Erwin te brake

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE! Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Voor nu wens ik je nog een...

D Zwart_mulder

Heel plezierige ervaring

Goedemorgen,
Voor nu wens ik je nog een...