Nvt
Zou graag zien dat er geen teruglevering kosten betaald moet worden als je zonnepanelen hebt!!
Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Hoewel ik begrijp dat je liever geen kosten hebt voor teruglevering, echter deze kosten zijn helaas nodig om de balans op het net te herstellen. Wellicht...
Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je onze app zo goed gebruikt en tevreden bent over onze klantenservice :-)!
Pauline - ENGIE...
Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden met ons bent.
Geen tips
Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden met ons bent!
Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden met ons bent en dat je hebt verlengd!
Pauline - ENGIE Webcare
Klantvriendelijk behandelen van vaste klanten
Goedemiddag Ilona,
Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Het is erg jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent over jouw aanbod. We kijken graag met je mee of we hierin nog iets voor...
nvt
Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met de service van ENGIE! Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Voor nu wens...
Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE! Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Voor nu wens ik je nog een...
Goedemorgen,
Voor nu wens ik je nog een...