Marcel Siegrest

Betrouwbaar, duidelijk

Prijs?

Hallo Marcel,
Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met ENGIE!
Hopelijk kunnen wij in de toekomst nog betere tarieven aanbieden.
Hartelijke groet,...
Hallo Marcel,
Hopelijk kunnen wij in de toekomst nog betere tarieven aanbieden.

JP

Geen problemen tot nu toe.

Geen idee

Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over ENGIE. Mochten er problemen zijn, dan horen wij dat natuurlijk graag!
Nur - ENGIE...

Vink-Scheurwater

Biedt wat het beloofd

Korting geven bij verlenging van het contract.
Als ik zou overstappen krijg ik 150 - 200€ korting op mijn rekening

Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat het vertrouwen in ENGIE goed zit!
Goedemiddag,
Wij proberen om het beste aanbod voor je klaar te zetten. Hopelijk kunnen wij in de toekomst nog betere tarieven bieden samen met een bonus.

M. Van Breukelen

Tot nu toe prima. Fijn regelmatige updates over gebruik ed.

?

Goedemiddag,
Bedankt voor je fijne review. Wat goed om te lezen dat je het verbruik zo ook in de gaten kan houden met onze updates.

Monica Piket

Goeie klantenservice, handige functionele app.

Misschien wat eerder met aanbiedingen komen voor vaste klanten zodat overstappen niet zo snel gebeurt.

Goedemorgen Monica,
Fijn dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en onze app.
Wij zullen je opmerking over aanbiedingen zeker meenemen in de toekomst, dank je wel!
Hartelijke...
Goedemorgen Monica,
Fijn dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en onze app.

Jesica Liebenberg

Heel goed

Niet waaraan ik nou kan deken

Reactie ENGIE Energie Nederland:

Goedemorgen, bedankt voor de positieve review. Mocht je later alsnog een verbeterpunt kunnen bedenken, dan horen we dit graag van je.
Karim - ENGIE webcare

Magda van den Berg

Goed bedrijf.
Geen klachten, vriendelijk aan de telefoon.

Goedemorgen Magda,
Dank je wel voor je positieve bericht!

Harry Jager

Alles goed en wordt goed geholpen en netjes te woord gestaan

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met de service van ENGIE! Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Voor nu wens...
Goedemorgen,
Voor nu wens ik je nog een mooie dag toe!
Niesje - ENGIE webcare

theo w

Eerlijk en betrouwbaar

geen idee

Goedemorgen Theo,
Dank je wel voor je vertrouwen in ons!

Arno Vrins

Correct geholpen

Tussentijds contact opnemen. Je wordt platgebeld door energieaanbieders met de mooiste besparingen. Wat kan de huidige leverancier dan bieden.

Goedemorgen Arno.
Goedemorgen Arno.
Dank je voor jouw review, fijn om te lezen dat je ons zo goed beoordeelt. Ik ken de telefoontjes die je noemt van energieaanbieders, dit kunnen er inderdaad heel veel zijn, en sommigen kunnen ook erg vervelend verlopen.
Wanneer je bij ENGIE een lopend contract hebt, dan krijg je via onze app en via MijnENGIE 60 tot 80 dagen van te voren een verlengvoorstel te zien, en een maand voordat je contract verloopt krijg je van ons ook een voorstel per e-mail. Je kunt ook eerder zelf contact met ons opnemen (maximaal een half jaar voordat je contract verloopt) om een verlengvoorstel te bespreken.
Nogmaals bedankt voor jouw positieve review en ik wens je een hele fijne dag.
Karim - ENGIE webcare