N. Stuij

Een duurzaam bedrijf met vriendelijke medewerkers, dat mijn vertrouwen verdiend heeft.

Op dit moment geen.

Goedemorgen,
bedankt voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat wij jouw vertrouwen verdiend hebben. Dit doet ons deugd. Ik wil je bedanken voor jouw vertrouwen in ons en wens je een hele fijne dag!

van Hoof

Betrouwbaar en degelijk voor mijn gevoel!

Verwachting bij aangaan contract matigen.

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent, ik neem je feedback intern mee.

Verhulst

Perfect.

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Fijn dat zo tevreden met ons bent!

Willie

Goed en betrouwbaar

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en dienstverlening!
Pauline - ENGIE...

Mirjam te kaat

Als je iets hebt staan ze je vriendelijk te woord

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent.

W. Ligtenberg

Snel corre t

Geen idee.

Goedemorgen,
bedankt voor jouw zeer positieve review. Hier worden wij bij ENGIE heel blij van. Ik wens je een hele fijne dag verder!

J. Pennings

Ben tot nog toe tevreden over Engie, daarom ook weer voor 3 jaar verlengd.

Nvt

Goedemorgen,
Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent! Dank je wel voor je mooie review en voor het verlengen van je contract.
Ineke - ENGIE webcare

Chagri

Tot nu toe tevreden.

Niet al te hoge kosten gaan berekenen voor de teruglevering van energie.

Goedemorgen,
Fijn om te horen dat je tevreden over ons bent. Wij doen ons best om de kosten voor het terugleveren van energie reëel te houden.
Ineke – ENGIE webcare

Jena Gramberg

Geen verbeterpunten, zorg er wél voor dat jullie telefonisch bereikbaar blijven.

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent! Het is absoluut de bedoeling dat wij telefonisch bereikbaar blijven.
Pauline - ENGIE...

rene van der zanden

Goed en netjes

meer korting en geen geld vragen voor terug leveren

Goedemorgen,
bedankt voor jouw review. Fijn om te zien dat je ons zo goed beoordeelt. Ik zou graag de terugleverkosten voor je eraf halen, maar dit is de nieuwe realiteit waar we met zijn allen in leven. Terugleveren op het net brengt helaas heel veel kosten met zich mee. We denken wel dat wij bij ENGIE op deze manier een goede en vooral eerlijke oplossing hebben gevonden voor de kosten van teruglevering. Nogmaals bedankt voor je review en Ik wens je een hele fijne dag verder!