geen idee
Reactie ENGIE Energie Nederland:
Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van jouw review. Mochten we je ergens mee kunnen helpen dan horen wij het graag!
Ik wens je een fijne dag.
Lisa - ENGIE Webcare
geen idee
Goedemiddag,
Ik wens je een fijne dag.
Lisa - ENGIE Webcare
nee
Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE! Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Je geeft aan dat je...
Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van jouw review. Goed om te lezen dat je een positieve ervaring hebt met ons! En fijn dat je ons aanbeveelt aan anderen.
Ik wens je een fijne dag....
Geen!
Blijf AUB zo vriendelijk
Goedemorgen,
Ik zou niet weten wat.
Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE en je maandelijkse energieoverzichten! Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking...
Korte lijntjes en geen ingewikkelde, omslachtige verhalen
Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van deze mooie review! We vinden het fijn om te lezen dat je goede ervaringen met ons hebt en dat je ons aanbeveelt aan anderen. We zullen ons best doen om...
Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE en onze klantenservice! Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Voor...
moeilijk om in te loggen als je een ander contract hebt gehad