Leon Litjens

Goede voorwaarden met uitstekende app alles goed te volgen.

Voor nu geen

Goedemorgen Leon,
Dankjewel voor het delen van deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat je onze app gebruikt en dat je alles goed te volgen vindt :)
Lisa -...
Goedemorgen Leon,
Lisa - ENGIE Webcare

van Wijk

Duidelijk en eenvoudig

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van deze review! Wat fijn om te lezen dat alles duidelijk is voor je.
Lisa - ENGIE Webcare

Engie

Eerlijk bedtijf

Niet aan de orde

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE! Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Voor nu wens ik je nog een...

Scholtens

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE en jouw energie overeenkomst! Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!

Martijn

Duidelijk in communicatie en geen dwingen om klant te zijn of te blijven

Nvt

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met de communicatie van ENGIE! Wij streven dan ook naar wederom een fijne samenwerking met je!

Kunst

Goedemorgen,
Voor nu wens ik je nog een...

Koopman J

Contract verlengd maar kan niet weervinden dat ik 250 euro terug zou krijgen bij afrekening maar vertrouw er op dat dit goed komt

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE en jouw energie overeenkomst! Wij streven dan ook naar wederom een fijne samenwerking met je!
voor vragen over jouw energieovereenkomst mag je contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via de chat, e-mail ( klantenservice.nl@engie.com ) of telefonisch op telefoonnummer 088 - 444 66 66. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 -17.00 uur bereikbaar.

v.d.Werf

Levering volgens afspraak, communicatie prettig en begrijpelijk

Dinie den Dulk

Duidelijk voor mij.

Misschien persoonlijk advies?

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met de duidelheid van ENGIE! Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!
Voor nu...

BR de Wilde

Ik ben erg tevreden over Engie.
Duidelijke mails. Duidelijke app en goed telefonisch bereikbaar.

Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met de bereikbaarheid van ENGIE de ENGIE app en onze correspondentie. Wij streven dan ook naar een fijne samenwerking met je!