Piet Steenvoorden

Gaat allemaal goed

Is duidelijker zijn .bv.als je een halve kuub gas heb verbruikt dan staat er dat je € 2,50 moet betalen terwijl er mijn vorige contract stond dat kuub prijs €1,42 is dan denk hoe dan.

Goedemiddag Piet,
Hartelijk bedankt voor het delen van jouw review. We zijn blij om te vernemen dat alles goed verloopt.
Wat de kosten van het gasverbruik betreft, in het dagelijkse...
Goedemiddag Piet,
Wat de kosten van het gasverbruik betreft, in het dagelijkse overzicht worden zoveel mogelijk alle kosten meegenomen. Wanneer je in de grafiek op het vraagtekentje klikt wordt het helemaal voor je uitgelegd. Mocht het daardoor nog niet duidelijk zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!
Susan- ENGIE Webcare

M.Beenhakker

Positief

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je onze service en dienstverlening zo kunt waarderen.

Bas

Klantvriendelijk, duidelijk, open

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dienstverlening.

Enige Energie Nederland

Ik heb geen ervaring met dit bedrijf:

Als jullie heeft vraag u kunt contact met mij opnemen op de nummer

S.H. M HUSSEIN

Zie mij ervaring boven 👆

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wellicht wel handig je telefoon nummer er uit te halen. Deze staat nu openbaar op internet.
Ik wens je nog...

Corine Bakema

Ik heb geen klachten

Ik zou dat echt niet weten

van Lier

Hele goede service

Gewoon zo doorgaan

G. Ottenheijm

Ben tevreden

nvt

Goedemiddag,
Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over ENGIE.

E.inacio

Heel goed

Heb ik niet ben tevreden

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve review. We zijn blij te vernemen dat je zo tevreden bent over ENGIE.
Ruth -...

Mieke van Staalduinen

Duidelijke app en goed telefonisch contact.

Nog ongeveer 1 week heb ik de tijd om te beslissen of ik opnieuw een energiecontract neem bij Engie. Ik had gedacht dat mij een bonus aangeboden zou worden als ik bij Engie zou blijven gedurende 3... Nog ongeveer 1 week heb ik de tijd om te beslissen of ik opnieuw een energiecontract neem bij Engie. Ik had gedacht dat mij een bonus aangeboden zou worden als ik bij Engie zou blijven gedurende 3 jaren...

Goedemiddag,
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat tevreden bent over onze app en dat je goed telefonisch contact hebt gehad. Ik geef je feedback intern door.
Ik wens je nog een...

Ingrid

Makkelijk om een energiecontract af te sluiten of te verlengen. App is erg overzichtelijk, ook op de telefoon.

Goedemiddag,
Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over ons proces voor het aanmelden en verlengen. Goed om te zien dat je onze app gebruikt en dat je deze overzichtelijk vindt.