Hagenbeuk

Vriendelijke adviseur en geeft een goede aanbieding kijkt naar ons verbruik,bereken verbruiks gegevens van ons na en bied dan een nieuw bod uit.Ik ben zeer tevreden over Engie.

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE en het aanbod wat we je hebben kunnen doen en je zo enthousiast bent over onze medewerkers! Dat vinden we erg leuk om te horen!
Ik wens je voor nu nog een energieke dag toe!
Hartelijke groet,
Niesje - ENGIE webcare

Arie Steffens

Duidelijk en betrouwbaar

Zou het niet weten.

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze dienstverlening.
Ik wens je nog een fijne dag!
Pauline - ENGIE Webcare

Witman

Positief, geen verrassingen, fatsoenlijke prijzen en prima service bij vragen of problemen

Nog niet

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te zien dat je onze dienstverlening zo kan waarderen :-).
Ik wens je nog een fijne dag!
Pauline - ENGIE Webcare

J.Haverhoek

We zijn heel tevreden meer als dat kan ik niet zeggen

Geen idee

Goedemiddag,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons als jouw energieleverancier! Dank je wel dat je deze review met ons deelt.
Lisa - ENGIE...

A.Lankhuijzen

We zijn tevreden,maar ik vond het wel jammer dat ik niet goed had begrepen dat ik via de mail ons contract had moeten verlengen.Nu zijn we maandelijks 10 euro duurder uit dan bij de eerste aanbieding.

Het zou fijn zijn als het voor ons als oudere meteen telefonisch zou zijn geregeld.

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! Wat leuk om te vernemen dat je zo blij bent met ENGIE en onze medewerkers!
Ik kan me voorstellen dat het wellicht een teleurstelling...
Goedemiddag,
Ik kan me voorstellen dat het wellicht een teleurstelling geweest moet zijn wanneer je een iets scherper aanbod bent misgelopen. Natuurlijk is een aanbod op maat ook altijd telefonisch door te nemen om je vervolgens toe te kunnen sturen. Wellicht is het dan ook voor jou prettiger om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice wanneer je overeenkomst aflopende is. Dan zijn de medewerkers bij ENGIE meer dan bereid om alles goed met je door te nemen en je hierbij van dienst te zijn. Ik hoop toch dat je uiteindelijk tevreden bent met de overeenkomst die je nu hebt. Voor al je vragen hierover kan je van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 - 17.00 uur terecht bij onze klantenservice op telefoonnummer 088 - 444 66 66.
Ik wens je voor nu nog een mooie dag toe!
Hartelijke groet,
Niesje - ENGIE webcare

Geert

Door Geweldige App. kan men het energieverbruik goed monitoren.

Goedemorgen Geert,
Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te lezen dat je onze app gebruikt om je verbruik te monitoren. :)

Edith v/d Peet

Ík werd prima geholpen

Zou niet weten

Goedemorgen Edith,
Dank je wel voor deze review! Wat fijn dat je goed geholpen bent door ons :)

Norbert

Goedemorgen Norbert,
Dank je wel voor je mooie beoordeling!
Ik wens je een fijne dag.

A. De Boer

Naar mijn mening, eerlijk en oprecht

Goedemorgen,
Dank je wel voor deze review! Wat een mooie complimenten.
Eerlijkheid staat bij ons ook voorop! :)

Verheuvel

Goedemorgen,
Dank je wel voor het delen van jouw review! Fijn om te lezen dat je ons als goed omschrijft.