Debby Derks

Ja wel goed

Hallo Debby,
Dank je wel voor het delen van jouw review! Hopelijk mag je de komende tijd nog tevreden klant bij ons zijn zodat het uiteindelijk misschien 10 sterren wordt voor jou :)
Ik...
Hallo Debby,
Ik wens je een fijne dag.

Gerritsen

Prima behulpzame dame aan de telefoon, heeft gedaan wat ze zei, en was uitermate vriendelijk👍👍👍

Bij bestaande klant waarbij contract afloopt mág jullie aanbieding gerust 2 weken eerder komen , dan is de verleiding van andere aanbieders om over te stappen minder interessant

Goedemorgen,
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat onze collega je goed geholpen heeft. :)
Goedemorgen,
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat onze collega je goed geholpen heeft. :)
Wat betreft een verlenging, je kunt bij ons vanaf 6 maanden van tevoren verlengen als je zelf even contact met ons opneemt. Wanneer wij een verlengaanbod voor je klaar zetten dan zal dit ongeveer een maand van tevoren zijn. Ik zal je feedback intern doorgeven!
Een fijne dag gewenst!

Heidema

Zolang de prijs aanvaardbaar is

Geen mening.

Goedemorgen,
Dank je wel voor het delen van deze review! We doen uiteraard ons best om een goede prijs aan te bieden aan onze klanten :)

Christoph

Top!

Prijs momenteel te hoog vergeleken met andere aanbieders.

Hallo Christoph,
Dank je wel voor je mooie review! Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer eens een aanbod doen welke je aanspreekt :)

Looyschelder

Dit bedrijf heeft een goede overzichtelijke app, waar ik constant op de hoogte word gehouden van ons verbruik.

Duidelijker zijn wat het gas en kw kosten zijn als ze stijgen of zakken.

Goedemorgen,
Dank je wel voor deze mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent met de ENGIE-app :)
Mocht je vragen hebben over je kosten, neem dan gerust contact met ons op!
Ik wens je...
Goedemorgen,
Mocht je vragen hebben over je kosten, neem dan gerust contact met ons op!
Ik wens je een fijne dag.

mulder

Alles via chat, vind ik niet altijd prettig, maar anders krijg je niemand te spreken

betere telefonische bereikbaarheid; zie boven

Goedemorgen,
Dank je wel voor het delen van jouw review. We vinden het vervelend om te lezen dat je ons telefonisch niet goed kunt bereiken en dat je liever niet chat.
Onze excuses voor de...
Goedemorgen,
Onze excuses voor de drukte momenteel! We doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan. Via onze klantenservicepagina kun je zien hoe lang de actuele wachttijd is. Wellicht kun je zo een geschikt moment kiezen om te bellen.

J F Meijer

Fantastisch, zeer professioneel en uiterst klantvriendelijk

Tarieven omlaag

Goedemorgen,
We worden erg blij van het lezen van deze review. Dank je wel dat je dit met ons deelt!
Ik wens je een hele fijne dag.

luchies

Mijn ervaring is dat u ruim van tevoren aan geeft hoe en wat.

n.v.t.

Goedemorgen,
Dank je wel voor het delen van deze review! Fijn dat we je altijd tijdig kunnen informeren. :)

Jos Curfs

Weer een driejarig contract afgesloten omdat er redelijke tarieven geboden worden. Afgelopen drie jaar voor mij een goede en betrouwbare leverancier geweest, dus hoefde ik niet lang te denken om te... Weer een driejarig contract afgesloten omdat er redelijke tarieven geboden worden. Afgelopen drie jaar voor mij een goede en betrouwbare leverancier geweest, dus hoefde ik niet lang te denken om te blijven.

Mijn tip : zo blijven doorgaan. Eerlijkheid wordt beloond.

Goedemorgen Jos,
We worden erg blij van jouw mooie woorden! Wat fijn dat je dit met ons deelt. Dank je wel dat je klant bij ons blijft voor weer de komende drie jaar. :)
Ik wens je een...
Goedemorgen Jos,
Ik wens je een mooie dag!

R.J.F. Bakker

Verlenging o.b.v. aanbod verliep vlot met goede uitleg.

Goedemorgen!
Dank je wel voor het delen van jouw review. Fijn dat het verlengproces soepel is verlopen! En fijn om te lezen dat je nog klant bij ons blijft. :)
Ik wens je een fijne dag!...
Goedemorgen!