Frols

Zeer tevreden

Geen idee, zoals ik vermelde ben tevreden

Hallo,
Dank je wel voor je mooie review, fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent!
Een fijne dag gewenst :)

Schreuder

Perfect alles geregeld tot nu toe

Communicatie

Hallo,
Dank je wel voor het delen van deze mooie review!
Wat fijn om te lezen dat alles goed geregeld is en dat je ons aanbeveelt aan anderen.
Lisa - ENGIE...
Hallo,
Dank je wel voor het delen van deze mooie review!

Elly Grootegoed

Vertrouwen word minder. Heb nog oud contract maar als ik gas gebruikt gaat het met 5-10 euro van het bedrag af wat ik terug krijg.

?

Reactie ENGIE Energie Nederland:

Nogmaals bedankt voor ons gesprek. Mocht je dit probleem straks bij het nieuwe contract nogmaals ervaren trek dan meteen bij ons aan de bel. We zoeken dan graag uit of het goed gaat.
Ik wens je...
Pauline- ENGIE Webcare

S.k

Tevreden en een goede aanbieding gehad voor mijn nieuwe energiecontract

Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je nieuwe contract! :-)
Pauline - ENGIE Webcare

Bekker

Ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben over de app omdat ik elke dag mijn verbruik kan inzien.

Nvt

Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en goed gebruik maakt van onze app! :-)
Pauline - ENGIE Webcare

Berthu Sala

Verbruiksgegeven zijn er niet,voortdurend storing op slimme meter.wanneer is dat eindelijk opgelost?

Kan niet slechter

Goedemorgen,
Zojuist heb ik telefonisch contact met je gehad omtrent de storingen in jouw slimme meters. Wij hopen dat dit in samenwerking met je netbeheerder snel wordt opgelost.
Een...

M.Haack

Als het klant bent krijg je de jaarafrekening snel maar als je weg gaat moet je lang wachten op de eindafrekening

Sneller afrekening sturen

Goedemorgen,
Dank je wel voor het delen van deze mooie beoordeling!
Goedemorgen,
Dank je wel voor het delen van deze mooie beoordeling!
Ik vind het erg vervelend om te lezen dat je lang moest wachten op je eindafrekening. Helaas komt dit soms voor omdat we afhankelijk zijn van de nieuwe leverancier die de meterstanden aanlevert. Zodra wij de meterstanden hebben ontvangen, dan maken we de afrekening binnen de periode die je van ons gewend bent.
Excuses voor het ongemak! Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens terug verwelkomen.

De Vries

Ontzettend slecht! Na een uur in de wacht te staan aangegeven dat ik het niet eens ben met het verdubbelde termijnbedrag, om vervolgens te horen dat het niet aangepast kan worden. Terwijl ik minder... Ontzettend slecht! Na een uur in de wacht te staan aangegeven dat ik het niet eens ben met het verdubbelde termijnbedrag, om vervolgens te horen dat het niet aangepast kan worden. Terwijl ik minder verbruik dan vorig jaar! Wijzen naar de overheid is wat ze doen en daarmee klaar!! Nou bedankt! Nog geen 1 waardig!

Klantenservice, beleid, vingerwijzen. Kan niet en wil niet!

Wereldwinkel Hoogeveen

We zijn onlangs voor de 2e keer door Engie overgenomen met ons energiecontract. De 1e keer pikten ze ons stroomcontract in. Toen hebben we wel contact gehad, maar zeker niet akkoord gegaan met... We zijn onlangs voor de 2e keer door Engie overgenomen met ons energiecontract. De 1e keer pikten ze ons stroomcontract in. Toen hebben we wel contact gehad, maar zeker niet akkoord gegaan met overstappen! De 2e keer hebben we absoluut geen contact gehad en kwam er uit het niets ineens een factuur in onze email. Dit keer ging het om ons gas.
En draai het maar eens terug! Wat een gedoe.
Wij zijn een kleine Wereldwinkel email kunnen de maandtermijn voor Groot Zakelijk niet betalen.
Ik ben zo boos hierom!

Gewoon niet doen

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! Als ik het goed begrijp dan is de overname tot twee keer toe onterecht overgenomen door ENGIE. Dat zou natuurlijk ook ontzettend vervelend zijn geweest.
Het is mij echter niet duidelijk of dit voor een zakelijke overeenkomst bij ENGIE Retail is geweest of bij ENGIE Groot Zakelijk. Wanneer het door een overname bij ENGIE Groot Zakelijk is geweest dan kunnen wij dit bij ENGIE Retail helaas niet inzien. Dit omdat ENGIE Groot Zakelijk een opzichzelfstaande energieleverancier is en wij bij ENGIE Retail hier geen inzicht hebben op de klantgegevens bij ENGIE Groot Zakelijk. Je zou hiervoor contact kunnen opnemen met ENGIE Groot Zakelijk service.zakelijk@engie.com of door telefonisch contact op te nemen. Het telefoonnummer van ENGIE Groot Zakelijk is 0900 567 0 567 (lokaal tarief).
Wanneer het gaat om een onterechte overname bij ENGIE Retail dan wil ik je vragen om je review, klantnummer en/of adres gegevens en telefoonnummer te e-mailen naar socialmedia.nl@engie.com zodat wij hierin eens met je mee kunnen kijken wat er hier precies niet goed is gegaan. Wellicht dat wij je hierin dan ook nog van service kunnen voorzien. Wij horen in dat geval dan ook graag van je!
Voor nu wens ik je nog een mooie dag toe!
Hartelijke groet,
Niesje - ENGIE webcare

Valery

(Bewerkt)

We had a discussion but the second line of customer service helped me fix everything.

Don't wait for people to complain but be proactive

Goodmorning Valery,
Thank you for sharing your online review! We are happy to see that you were satisfied with our customer service department and that we could fix the problem for you....
Goodmorning Valery,
Have a great day!