Schouten

App werkt niet

app laten werken

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! Je geeft aan dat de ENGIE app niet zou werken. Op dit moment is er geen storing in de ENGIE app. Ik zou graag contact met je op willen nemen over de functionaliteit van de ENGIE app en wat hierin niet voor je werkt. Zou je hiervoor je review, klantnummer en/of adresgegevens willen e-mailen naar socialmedia.nl@engie.com? Wij horen graag van je!
Voor nu wens ik je nog een mooie dag toe!

Particulier

App is prima, aan de telefoon zijn ze netjes. Op 25 Jan 23 is de meter gelezen, tot heden nog steeds geen eindafrekening. Ze hebben problemen met de nota.. wat er aan de hand is dat ze je het geld... App is prima, aan de telefoon zijn ze netjes. Op 25 Jan 23 is de meter gelezen, tot heden nog steeds geen eindafrekening. Ze hebben problemen met de nota.. wat er aan de hand is dat ze je het geld niet betalen willen wat je terug krijgt. Er werd nu gezegd na de eind afrekening hebben ze wettelijk drie weken. Zelfde gedoe met de 190 van november die kwam pas in December na veel nabellen. In de app kan je wel zien wat je jaar verbruik was dus wat nu het probleem is? Je zou bijna denken dat ze financiële problemen hebben en daarom op ons geld zitten.

Betaal het geld wat je schuldig bent gewoon snel terug ga er niet op zitten.

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! Fijn om te vernemen dat je tevreden bent over de ENGIE app en de klantenservice die je wordt geboden.
Ik kan me voorstellen dat wanneer...
Goedemiddag,
Ik kan me voorstellen dat wanneer je een te ontvangen bedrag krijgt op jouw jaarafrekening dat je dit zo snel mogelijk wilt ontvangen. Vanwege alle wijzigingen vanuit de overheid waaronder het prijsplafond heeft het versturen van de jaarafrekening wat vertraging opgelopen. Dit staat los van de uitkomst op je jaarafrekening en zou ook zo zijn geweest indien je een bedrag had moeten betalen.
Onze excuses voor het oponthoud! Gelukkig hebben wij onze systemen inmiddels goed aangepast op de overheidswijzigingen en zullen de facturen weer tijdig worden verstuurd. Je hoeft je geen zorgen te maken over de toekomst van ENGIE. Wij zijn een goed functionerende energieleverancier met een sterke ruggengraat. Wij vallen niet zomaar om en hebben dan ook zeker geen financiële problemen.
Ik heb geprobeerd je hier telefonisch over te bereiken. Helaas is dit niet gelukt. Ik hoop je met deze reactie dan ook voldoende uitleg heb kunnen geven.
Wanneer je nog vragen of opmerkingen hebt dan horen wij dit uiteraard graag. Wellicht dat wij je hierin dan ook nog van service kunnen voorzien. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00-15.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 088 - 444 66 66. Uiteraard zijn wij ook via de chat of via de mail (klantenservice.nl@engie.com) te bereiken.
Ik wens je voor nu nog een mooie dag toe!

J.Beuving

Voorheen goed, nu zeer slecht. Jaarafrekening heeft inmiddels de wettelijke termijn van 6 weken die er voor staat al lang overschreden. Als je al contact kunt krijgen gaan ze er van uit dat je al... Voorheen goed, nu zeer slecht. Jaarafrekening heeft inmiddels de wettelijke termijn van 6 weken die er voor staat al lang overschreden. Als je al contact kunt krijgen gaan ze er van uit dat je al lang de jaarafrekening gehad hebt en uitbetaald bent, dat is dus niet zo. Aangezien ik ontzettend veel van deze klachten lees, allemaal van mensen die geld van Engie dienen te ontvangen en maar niets krijgen, maak ik me grote zorgen dat we niets gaan ontvangen en Engie omvalt binnenkort. De score op Trustpilot is ook niet best, dus ik begrijp de 8 hier ook niet. Jaren trouwe klant geweest maar dit kan echt niet, we horen een groot bedrag terug te ontvangen, maar worden gestraft voor investeren in duurzaamheid en zuinig zijn. Dit kan zo niet langer.

UITBETALEN!!! Zorgen dat je bereikbaar bent.

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review. Ik kan me voorstellen dat wanneer je een te ontvangen bedrag op je jaarafrekening hebt, je deze ook zo snel mogelijk wil ontvangen. Doorgaans ontvang je de jaarafrekening uiterlijk binnen zes weken. Vervolgens zal de betaling of uitbetaling binnen drie weken plaatsvinden.
Ik zou dan ook graag eens met je meekijken wat het eventuele oponthoud hierin is geweest. En samen met jou de oorzaak willen achterhalen waarom je ons niet (goed) hebt weten te bereiken. Zou je hiervoor jouw review, klantnummer en/of adresgegevens en telefoonnummer willen e-mailen naar socialmedia.nl@engie.com? WIj horen graag van je!
Voor nu wens ik je nog een mooie middag toe!

De Jongens BV

Kun je geen contact mee krijgen

Chat functie geeft aan dat je wordt gebeld. Telefonisch geprobeerd, te druk, later zelf proberen. Tarieven zijn veel te hoog in relatie tot concurrentie; gastartiest elders 50 procent lager!

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! Ik vind het vervelend voor je dat je ons niet (goed) hebt weten te bereiken. Ik zou graag contact met je willen opnemen om de oorzaak hiervan te achterhalen en om de tarieven met je door te nemen. Wellicht zit het verschil in de tarieven inclusief belastingen en BTW en exclusief belastingen en BTW. Zou je hiervoor jouw review, klantnummer en/of adresgegevens en telefoonnummer willen e-mailen naar socialmedia.nl@engie.com? Wij horen graag van je!
Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 - 15.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 088 - 444 66 666. Natuurlijk zijn wij ook via de chat of via de e-mail op klantenservice.nl@engie.com te bereiken.
Ik wil je voor nu nog een energieke dag toewensen!

Wrekenhorst

(Bewerkt)

Gas standen weer niet in de app te zien. Vorige keer kreeg ik te horen dat je weken moet wachten totdat ze iets gaan doen. Onbegrijpelijk in deze dure tijd.

Update. Na 20 dagen nog geen...

Update. Na 20 dagen nog geen gasstand te zien. Nu krijg ik een mail dat ze er mee bezig zijn en of ik mijn review wil herzien!!!! Nee natuurlijk niet!!! Ik zit al 3 weken met een app die niet werkt. Dit is ook niet de eerste keer dat de app niet werkt.

Zorgen dat de app blijft werken en klant niet weken laten wachten.

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! Ik kan me voorstellen dat het frustrerend kan zijn wanner je geen inzage hebt in jouw gasverbruik.
Ik zie dat je hier meerdere reviews over...
Goedemiddag,
Ik zie dat je hier meerdere reviews over achtergelaten hebt. Dit is inmiddels dan ook uitgezet naar de betreffende afdeling en heeft mijn collega op 15 februari, je reeds voorzien van de gasstanden per dag welke niet zichtbaar voor je waren.
Ondertussen zijn wij hard aan het werk om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen. Dit duurt helaas wat langer dan voorzien. Excuses voor het ongemak dat je hiervan ondervonden hebt en ik wil je bedanken voor je geduld!
Voor nu wens ik je nog een fijne dag toe!

Engie

(Bewerkt)

Onbegrijpelijk je 3 jaar contract loopt af 1maart je belt na 40 min ja vertel voor1persoon ga ik 3x zoveel betalen

Zou fijn zijn dat jullie je klanten helpen in plaats af schepen met zo maar een geld bedrag laten betalen 3dubbele

M.a van der klid

(Bewerkt)

Ik ben niet tevreden over de app kan geen termijn bedrag aanpassen kan jullie niet bereiken en ineens is mijn energieverbruik verdubbeld en moet ik 7000 euro betalen voor 1 persoon met alleen... Ik ben niet tevreden over de app kan geen termijn bedrag aanpassen kan jullie niet bereiken en ineens is mijn energieverbruik verdubbeld en moet ik 7000 euro betalen voor 1 persoon met alleen electriciteit en echt niet een hoger verbruik

De app geeft niet de juiste informatie weer en als je inlogt op mijn Engie wordt je ook niet wijzer

Engie

Slecht. Word zwaar voorgelogen. Ze willen zelfs dat je je eigen kinderen uitmoord door ze te laten verhongeren zodat je het maandbedrag betaald wat hun je opdragen. Een onbetrouwbare app met zo... Slecht. Word zwaar voorgelogen. Ze willen zelfs dat je je eigen kinderen uitmoord door ze te laten verhongeren zodat je het maandbedrag betaald wat hun je opdragen. Een onbetrouwbare app met zo onbetrouwbaar als de organisatie zelf.

Minder liegen en zorgen dat je de boel in orde heb. Die 8.5 hebben jullie ze zeker NIET verdiend

Sport 2000 Alkmaar

Slechte service

Flexibeler

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! Ik vind het jammer te lezen dat je niet naar tevredenheid bent geholpen. Ik heb je hierover telefonisch proberen te benaderen. Helaas kwam dit op een ongelegen moment voor je. Ik wil je dan ook verzoeken om hierover nog eens het gesprek met ons aan te willen gaan. Wellicht dat wij je dan ook nog van service kunnen voorzien. Zou je hiervoor je review, klantnummer en/of adresgegevens en telefoonnummer willen e-mailen naar socialmedia.nl@engie.com? Wij horen graag van je!
Voor nu wens ik je nog een energieke dag toe!

AK

Goed bedrijf

Beter bereikbaar zijn , sneller antwoord op de mail , en uitbetaling sneller !!!!

Hallo,
Bedankt voor het delen van jouw review. Fijn om te lezen dat je ons een goed bedrijf vindt!
Hallo,
We doen ons uiterste best om goed bereikbaar te zijn. Helaas is dit momenteel niet altijd mogelijk. Wegens de onzekerheid op de energiemarkt hebben veel mensen veel vragen. Hierdoor hebben wij het momenteel erg druk. Onze excuses voor het ongemak.
Ik wens je een fijne dag!
Lisa van ENGIE