Chels

Termijn bedrag doet het niet ik kan niks zien of verlagen waardoor de kosten nu dubbel opgehoogd zijn. Van 300 na 600. En dan is dit mij schuld terwijl fout bij engie ligt! Los dit op! Dit is al... Termijn bedrag doet het niet ik kan niks zien of verlagen waardoor de kosten nu dubbel opgehoogd zijn. Van 300 na 600. En dan is dit mij schuld terwijl fout bij engie ligt! Los dit op! Dit is al maanden zo ze raffelen je elke keer af tijdens contact met engie

Los bedrag termijn check op

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! Ik kan me goed voorstellen dat het frustrerend kan zijn wanneer de termijnbedragcheck in jouw MijnENGIE omgeving niet werkt. Ik zou dan ook graag eens met je mee willen kijken wat er precies niet werkt. Zou je hiervoor jouw review, klantnummer, adres en telefoonnummer willen e-mailen naar socialmedia.nl@engie.com? Wij horen graag van je!
Voor nu wens ik je nog een mooie dag toe!
Hartelijke groet,
Niesje - ENGIE webcare

Dewispelaere Paul

190 euro van november en december nog steeds niet ontvangen!!! Laat de klant ten minste iets weten! Dewispelaere paul ravenstein55@hotnail.com

Op de hoogte gehouden worden

Goedemiddag,
Bedankt voor je review! Ik wil graag met je mee kijken daar alle klanten die er recht op hebben de energie toeslag namelijk ontvangen hebben. Ik wil je vragen je klantnummer te sturen naar: socialmedia.nl@engie.com. Ik kijk dan graag met je mee zodat ik indien nodig ook contact met je op kan nemen. Ik hoor graag van je!
Pauline -ENGIE webcare

Homan

(Bewerkt)

Mijn vraag is goed opgelost

De Boer

Lange wachttijden voor de telefoon, ze zouden eindafrekening vlot sturen ivm verkoop huis, maar gebeurd niet.

Sneller zaken afhandelen. De reviews op Google zijn slechter dan op deze site. Door medewerkers ingevuld?

Goedemiddag,
Bedankt voor je review! Jammer om te lezen dat we ons niet aan de gewenste afspraak hebben kunnen houden voor het versturen van de eind afrekening. Het is momenteel voor veel mensen erg onzeker waardoor veel mensen contact met ons opnemen. Hierdoor zijn de wacht tijden inderdaad langer dan gehoopt. We doen ons best iedereen zo snel en goed mogelijk te woord te staan.
Hoewel ik je frustratie begrijp hoop ik wel dat je begrijpt dat wij geen reviews over onszelf plaatsen. Mocht je nog vragen/opmerkingen hebben hierover mag je ons altijd om hulp vragen natuurlijk.
Ik wens je nog een fijne dag!

Heidi

Slechte communicatie na plaatsen nieuwe slimme meter in oktober. Nieuwe meterstanden zijn verkeerd ingevuld. Engie herstelt ze niet. Inmiddels december en geen actuele gegevens in de app. Blijft een... Slechte communicatie na plaatsen nieuwe slimme meter in oktober. Nieuwe meterstanden zijn verkeerd ingevuld. Engie herstelt ze niet. Inmiddels december en geen actuele gegevens in de app. Blijft een foutmelding staan. Geen reactie op verstuurde mail. Zeer klant onvriendelijk!

Communiceer en reageer!

Drost

Altijd keurig geinformeerd. Duidelijke afrekening. En o ja 1 dag telaat met 190 terustorten. Big deal.

Goedemiddag,
Bedankt voor je review! :-) Wat fijn om te lezen dat je een prettig gevoel hebt bij ons. We hopen je nog lang als tevreden klant te mogen behouden!
Ik wens je nog een fijne...
Goedemiddag,
Ik wens je nog een fijne dag en alvast een goede jaarwisseling!

Patty Jonker

Slechte bereikbaarheid, en ze doen maar wat

Eerlijk handelen

KvB

`het is niet mogelijk om de tarieven van Engie te ontvangen. Niet op de site, niet via de chat en ok niet als je belt. Je kan alleen maar zo'n stom berekenprogramma invullen. Heel erg... `het is niet mogelijk om de tarieven van Engie te ontvangen. Niet op de site, niet via de chat en ok niet als je belt. Je kan alleen maar zo'n stom berekenprogramma invullen. Heel erg klantonvriendelijk. Hier wil je toch geen klant van worden

Maar je leveringstarieven toegankelijk.

Goedemiddag,
Bedankt voor je review! Als je via de website de berekening maakt kan je makkelijk en snel de tarieven inzien door te klikken op tarieven. Overigens zou je telefonisch ook zeker een tarief te horen moeten krijgen als je hier om vraagt. Mocht je hier nog interesse in hebben mag je de gegevens sturen naar socialmedia.nl@engie.com dan kijk ik graag met je mee.
Ik wens je nog een fijne dag en alvast een goede jaarwisseling!

Alphons H

Hoge prijzen en geen klantenservice

Chat dat er iemand is die je kan helpen, duidelijkheid in nieuwe prijzen

Martin

(Bewerkt)

Zeer slechte service
Betaling 190€ te laat
Hogere maandbedragen dan de rest
Klanten service lange wachttijden
En zeer brutaal