Particuliere klant

Zeer Informatief

Kan alles te weet komen

Goedemorgen,
Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent met ENGIE en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!
Ik wens je hele fijne kerstdagen en een gezond en energiek...
Goedemorgen,
Ik wens je hele fijne kerstdagen en een gezond en energiek 2022!

randsdorp

Ik heb alleen goede ervaringen!

heb ik niet.

answarmerdam!@gmail.com

Kan een leuk bedrijf zijn maar contact via de computer is bagger

verbeter het contact bij vragen een wazige robot is goedkoop een iemand aan de lijn is niet te doen 20 minuten in de wacht staan stomme antwoorden via een achterlijk bandje gewoon balen dit

Nico Waij

Goede ervaringen met ENGIE, zowel prive als tijdens mijn actieve carriere.

non

Goedemorgen,
Ik wens je hele fijne kerstdagen en een gezond en energiek...
Goedemorgen,
Ik wens je hele fijne kerstdagen en een gezond en energiek 2022!

Kees Bertens

Goede en betaalbare energie.

Beloon b.v. bij verlengen d.m.v. van leuke kados.

Goedemiddag,
Ik kan me voorstellen dat u uw loyaliteit graag beloond ziet worden....
Goedemiddag,
Ik kan me voorstellen dat u uw loyaliteit graag beloond ziet worden. Echter bieden wij in plaats van bonussen, cashbacks of cadeaus liever transparantie in de vorm van scherpe energietarieven conform de marktwaarde. Zo blijven we transparant en weet je precies wat het voordeel is uit je energieovereenkomst! Dat neemt niet weg dat wij uw loyaliteit ontzettend waarderen. Wij hopen dan ook nog op een lange fijne samenwerking met u!
Ik wens u voor nu vast een fijne jaarwisseling toe!

J de Graaf

Prettig te woord gestaan door uw klantenservice

De prijs voor de verlengde contract is helaas zeer hoog.

Goedemiddag,
We bevinden ons in een bijzondere tijd op de energiemarkt waarin de...
Goedemiddag,
We bevinden ons in een bijzondere tijd op de energiemarkt waarin de energieprijzen historisch gezien nog nooit zo hoog zijn geweest. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat u hier misschien een beetje van bent geschrokken. Gelukkig bieden wij nog steeds scherpe en concurrerende energietarieven aan conform marktwaarde.
Ik wens u voor nu vast een fijne jaarwisseling toe!

J.Schaap

Vriendelijke medewerk(st)ers.als je wat te vragen hebt ,krijg je goede uitleg.Is niet duur en alles is groen.

Houden zo.

Goedemiddag,
Ik wens u nog een mooie energieke dag toe!
Goedemiddag,
Ik wens u nog een mooie energieke dag toe!

Bijl

Normaal. Hetgeen je mag verwachten.

Niet specifiek

Goedemiddag,
Ik wil je vast een fijne jaarwisseling wensen!
Goedemiddag,
Ik wil je vast een fijne jaarwisseling wensen!

Moos

Duidelijke en heldere communicatie

De energie is zo groen zodat ik er graag een boom over op zou willen zetten.

Wim C.

Is een open en betrouwbaar. Geeft heldere uitleg als je contact heb. Een goede app die elke dag wordt bij gewerkt.

Goedemiddag,
Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent met ENGIE en onze ENGIE app, en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!
Ik wens je voor nu nog een energieke dag...